Subaru Nederland

Veilig naar de zon met de Subaru Zomercheck

Auto nog steeds eerste keuze op weg naar vakantieadres

VEILIG NAAR DE ZON MET DE SUBARU VAKANTIECHECK

• Auto in negen van de tien gevallen het vervoersmiddel voor vakantie in eigen land
• In ruim de helft van de vakanties naar het buitenland is auto favoriet
• Voorkom vakantiestress met de Vakantiecheck, een controle van de auto op 20 vitale punten
• Vakantiecheck van 20 mei tot 3 juni 2017 bij elke Subaru-dealer

Elke zomer gaan miljoenen landgenoten op vakantie. De auto is bij tripjes in eigen land in negen van de tien gevallen het favoriete vervoersmiddel. Wie zijn vertier over de grens zoekt, kiest in ruim de helft van alle gevallen voor de auto. Duitsland en Frankrijk zijn nog steeds de populairste bestemmingen. Om zonder stress de vakantiebestemming te bereiken, is ook een goede voorbereiding van de auto essentieel. Dat kan met de Subaru Vakantiecheck. Van 20 mei tot 3 juni wordt tegen betaling van € 29,95 de auto op 20 vitale punten gecontroleerd. Voor leden van Mijn Subaru is de vakantiecheck gratis.

Zomers reizen trekt een forse wissel op elke auto.

De vaak zware belading, de hogere temperaturen en de belastende omstandigheden zoals files en het rijden door de bergen, verlangen veel van de techniek. Om zeker te weten dat die techniek klaar is voor de zomeruittocht, biedt elke Subaru-dealer de Vakantiecheck. Tijdens een uitgebreide controle wordt elke Subaru, ongeacht bouwjaar en model, aan een minutieuze inspectie onderworpen op 20 belangrijke punten. Na die check is de auto of goedbevonden voor het grote Europareizen, of volgt een reparatieadvies.

Trekhaak klaar voor gebruik?

Een ervaren en goed opgeleide Subaru-technicus controleert tijdens de Vakantiecheck remmen, ruitenwissers, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem, zodat de veiligste auto’s in hun klasse ook qua betrouwbaarheid hun reputatie waar maken. Tevens wordt gekeken of de auto’s die zijn voorzien van een trekhaak, goed in staat zijn om de extra last voort te trekken.

Ook de is de Vakantiecheck een mooi moment om de Subaru Mobiliteits Service te laten controleren. Deze dienst biedt iedere Subaru-rijder en zijn inzittenden 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning bij pech onderweg. Ook de caravan valt onder de dekking en dat scheelt geld, want een aparte pechhulpverzekering voor de caravan is daarmee overbodig.

Laat uw auto gratis controleren als MijnSubaru-lid

Is de auto goed bevonden en is de Subaru Mobiliteits Service op orde, dan rest niets anders dan nog even de speciaal op de vakantie afgestemd Subaru-accessoires te bekijken bij de dealer. Stuk voor stuk zaken die het leven in een auto en tijdens de vakantie aangenamer maken. Ook heeft de dealer tal van voorzieningen beschikbaar die in sommige landen verplicht in elke auto aanwezig moeten zijn. Denk daarbij aan reflecterende veiligheidshesjes, gevarendriehoek, brandblusser, reservelampen en een EHBO-doos. Na de Vakantiecheck is de auto zeker veilig en vertrouwd, precies zoals Subaru voor ogen heeft bij de ontwikkeling van zijn modellen.

De Subaru Vakantiecheck kost € 29,95 en is gratis voor iedere Subaru-rijder die een speciale voucher aanvraagt via MijnSubaru.nl.