Subaru Nederland

Subaru aanwezig op de AutoSalon Rotterdam

Bezoek de Subaru-stand en maak kans op een weekend rijden in de nieuwe Subaru Levorg

Subaru is net als vorig jaar aanwezig op de AutoSalon Rotterdam, het jaarlijkse autofeest in de Maasstad. Het Japanse merk toont er van 26 tot en met 29 november vrijwel zijn volledige gamma, inclusief de nieuwe, praktische en sportieve Subaru Levorg. Subaru heeft gedurende het evenement een aantrekkelijke actie voor vrijwel al zijn modellen. Wie een Levorg, Outback, Forester of XV koopt, krijgt Glass Coating en een Adventure Pack cadeau. De totale waarde van het pakket bedraagt € 2.000,-. Er is meer goed nieuws: iedereen die de Subaru-stand bezoekt, maakt kans op een weekend rijden in de nieuwe Levorg.

AutoSalon Rotterdam is voor Subaru dit jaar het podium om de nieuwe Subaru Levorg te presenteren. De auto die pas een maandje bij de dealers staat, wordt in Ahoy voor het eerst aan het grote publiek getoond. Het model combineert een mooie mix van sportiviteit en comfort met praktische bruikbaarheid. Dankzij de laadruimte van minimaal 522 liter is er veel ruimte voor bagage of hobby, het sportieve onderstel, de standaard permanente vierwielaandrijving en de nieuwe 1.6 boxermotor met turbo en 170 pk staan garant voor enorm veel rijplezier.

Meer praktische bruikbaarheid is te vinden in de andere modellen die Subaru in Ahoy toont. De luxueuze Outback, de veelzijdige Forester en de zeer bereikbare XV staan naast de Levorg te schitteren op de ruime stand in Hal 1. Deze modellen vallen op door hun ruime en praktische interieur en door standaard vierwielaandrijving en automatische transmissie. Deze technische voorzieningen dragen bij aan veiligheid en rijplezier, zaken waar Subaru zo bekend om staat. Om de voordelen te ervaren, kunnen bezoekers proefrijden met een aantal Subaru-modellen.

Voor de belangstellenden die tijdens de AutoSalon Rotterdam vallen voor een Subaru heeft het merk een aantrekkelijk voordeelpakket. De Levorg, Outback, Forester en Subaru XV worden zonder meerprijs geleverd met Glass Coating lakbescherming en een Adventure Pack bestaand uit een trekhaak en een set dakdragers. Het totale klantenvoordeel bedraagt € 2.000,-. Onder de niet-kopers wordt een weekend rijden in een Subaru Levorg verloot.

AutoSalon Rotterdam wordt gehouden van donderdag 26 tot en met 29 november. Subaru is te vinden in hal 1, standnummer 10. Met een aantal auto’s kan worden gereden, belangstellenden kunnen zich melden op de Subaru-stand. 

De Subaru Levorg is de grootste trekker op de Subaru-stand tijdens de AutoSalon Rotterdam.

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap