Subaru Nederland

Subaru sterk vertegenwoordigd in Noordkaap Challenge 2015

Subaru ondersteunt 3FM Serious Request tijdens de 6.000 km lange monstertocht

Na het succes van afgelopen twee jaar ondersteunt Subaru Benelux wederom de Noordkaap Challenge, een 6.000 kilometer lange tocht onder winterse omstandigheden voor het goede doel van Serious Request. Dit jaar verschijnen er maar liefst zes Subaru’s aan de start. Drie voor de organisatie en een BN’ers-team van 3FM Serious Request, de andere drie Subaru’s zijn gekozen door deelnemers als hun ultieme challenge auto, ongetwijfeld vanwege hun betrouwbare boxermotoren en standaard Symmetrical All Wheel Drive.

Noordkaap Challenge 

De Noordkaap Challenge wordt voor de vijfde keer gereden en voert bijna 100 deelnemers in een veertien dagen en 6.000 kilometer lange tocht van het mediapark in Hilversum via de Noordkaap naar Heerlen in Limburg waar 3FM’s Glazen Huis staat. Dat de finish samenvalt met de actie van 3FM is niet geheel toevallig: tijdens de tocht moeten deelnemers opdrachten uitvoeren waarmee geld kan worden verdiend voor de Stille Ramp van Serious Request 3FM. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor kinderen en jongeren die leven onder de zeer extreme en moeilijke omstandigheden en weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Subaru's als crew auto's

Arthur Verheijen, organisator van de Noordkaap Challenge, over zijn keuze voor Subaru: “De afgelopen twee jaar kwam Subaru zeer goed uit de verf op de vaak glibberige ondergrond en onder de extreme omstandigheden waarmee de deelnemers en crew te maken kregen. En omdat alle Subaru’s standaard zijn voorzien van vierwielaandrijving en dus voorbereid op alles dat we kunnen tegenkomen, reizen we met vertrouwen af naar het hoge noorden. Ons enthousiasme voor het merk heeft blijkbaar aanstekelijk gewerkt, want inmiddels hebben meerdere deelnemers ook voor de betrouwbaarheid van een Subaru gekozen.”

Steun 3FM Serious Request

Gedurende de ruim zesduizend kilometer lange tocht zullen de 100 deelnemers niet alleen druk zijn om hun auto op de weg te houden gedurende de lange etappes, ook zullen zij onderweg opdrachten uitvoeren om geld in te zamelen voor het goede doel dat dit jaar door de Noordkaap Challenge wordt ondersteund. De Noordkaap-challenge wordt verreden van 9 tot 21 december en is te volgen via de website van de Noordkaap Challenge en natuurlijk via de Facebook-pagina van Subaru Nederland.

Wilt u zelf ook Serious Request steunen? Daag de teams dan uit voor een leuke challenge! Dit is de ultieme manier om te doneren aan 3FM Serious Request. Niet een donatie in de collectebus maar je zet een team aan het werk voor jouw donatie. Zoals vorig jaar, toen er werd gevraagd of het mogelijk is om een Subaru naar de top van een skipiste te rijden. Wilt u weten of deze challenge gelukt is? Bekijk dan onderstaande video.

 

Is it possible to drive a Subaru to the top of a ski slope? Noordkaap Challenge is going for the top in the Swedish snow. Subaru Nederland Subaru Subaru lovers Subaru of America, Inc. Justlease.nl

Posted by Noordkaap Challenge on Friday, December 19, 2014

Daarnaast zijn de Subaru’s van de crew voorzien van door kunstenaar Jack beschilderde dakkoffers. Na de rit zullen deze fraaie koffers worden geveild en gaat de opbrengst naar het goede doel.

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap