Subaru Nederland

Prijzen Forester e-BOXER en XV e-BOXER bekend

Subaru e-BOXER

Hybrid, the Subaru way

Subaru is klaar voor de toekomst. Bent u dat ook?

- Volledig nieuwe Subaru Forester nu met hybride-techniek
- Subaru XV tweeliter weer in gamma, nu als hybride
- Rijke standaarduitrusting met EyeSight, automaat, permanente vierwielaandrijving
- Nieuwe Forester e-BOXER vanaf € 46.995,-, nu in de showroom
- Subaru XV e-BOXER start bij € 40.295,-, vanaf januari 2020 in de showroom

De Subaru Forester e-BOXER staat inmiddels in de showroom, de Subaru XV e-BOXER zal in januari 2020 beschikbaar zijn voor een proefrit. De Forester met hybride-aandrijflijn begint bij € 46.995,- en eindigt bij € 54.990,- voor de Premium. De Subaru XV e-BOXER is er vanaf € 40.295,-, de meest luxueuze heet Premium en kost € 44.295,-.

Wilt u op de hoogte blijven rondom Subaru? Met u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Echte Subaru

De Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER zijn de eerste geëlektrificeerde modellen van het Japanse merk. Beide zijn voorzien van een 150 pk sterke direct ingespoten tweeliter benzinemotor en een in de Lineartronic CVT-versnellingsbak geplaatst elektromotor met een vermogen van 16,7 pk. Voeding van die elektromotor komt van 118,4 Volt sterke batterij. Subaru heeft bewust voor een in-huis ontwikkeld hybridesysteem met Subaru-specifieke eigenschappen gekozen, want ook als hybride, moet een Subaru een echte Subaru blijven. Dat betekent inclusief een uitstekende wegligging, een hoog trekgewicht (1.870 kilogram voor de Forester; het hoogste trekgewicht in zijn klasse) en geen concessies als het gaat om laadvolume, gebruiksgemak en veiligheid.

Ongelukken

Veiligheid is een ander speerpunt van Subaru. De XV is al gekroond tot veiligste auto in zijn klasse, ook de nieuwe Forester gaat ongetwijfeld zeer hoog scoren in alle botsproeven die nog gaan komen. Basis voor het hoge veiligheidsniveau is het nieuwe Subaru Global Platform dat stijf is en zeer goed met bots-energie uit de voeten kan, maar ook de permanente vierwielaandrijving, de boxermotor en EyeSight zullen een belangrijke bijdrage leveren. Nieuw voor de Forester is Driver Monitoring System, een systeem dat de bestuurder in de gaten houdt, vermoeidheid of te grote afleiding detecteert en zo helpt ongelukken voorkomen.

Subaru XV e-BOXER

Subaru Forester e-BOXER

Lees meer:

Subaru Forester e-BOXER Accessoires

Gloednieuwe Subaru Forester wint award voor hoogste score in JNCAP-veiligheidstest

5 sterren in de EuroNCAP Veiligheidstest

Subaru bij RTL Autowereld

Dit is de Subaru Forester e-BOXER

Dit is de Subaru XV e-BOXER

Auto Review Forester e-BOXER

Subaru bevestigt eerste geëlektrificeerde modellen voor de Europese markt