Subaru Nederland

De zomer komt er aan, maar eerst de lente nog

Subaru Forester Spring Edition klaar voor het seizoen

De klok staat in de zomerstand, de bomen en planten lopen uit en de dagen worden langer: de lente; voor velen de mooiste tijd van het jaar. Een tijd ook om er weer op uit te trekken, te genieten van het weer en de natuur. De auto die zich daar uitstekend voor leent is, hoe toepasselijk, de Forester Spring Edition. 

De lanen in en de paden op, we trekken er op uit. Met wandelschoenen, op de fiets, of met de kano. Het maakt niet uit, als maar met volle teugen van natuur en het weer kan worden genoten. Daar zijn we aan toe, na maanden van grauw, grijs en nat weer. Naar buiten om Vitamine D te absorberen, de zon op de huid te voelen en de natuur uit zijn winterslaap te zien ontwaken.

Tijd voor de Forester Spring Edition en niet alleen vanwege zijn frisse, oranje accessoires. Subaru heeft zich als doel gesteld om de auto niet de beperkende factor te laten zijn bij alles wat we besluiten te ondernemen. De Forester voldoet als geen ander aan die eisen. Dankzij zijn standaard permanente vierwielaandrijving is geen berg hem te stijl of ondergrond te glibberig, zelfs niet als hij een caravan tot maximaal 2.000 kilogram aan zijn trekhaak heeft hangen. De Forester is klaar voor elk avontuur.

De beperkt leverbare Forester Spring Edition, die nu bij de Subaru-dealer staat, is dat helemaal. Het model is standaard uitgerust met een afneembare trekhaak, beschermende carrosseriedelen en het interieur is voorzien van een uitgebreide en oerdegelijke mattenset waarmee het fraaie interieur netjes wordt gehouden, ongeacht wat de Forester op zijn pad tegenkomt. De Spring Edition is dus niet alleen klaar voor de lente, maar eigenlijk voorbereid op alles dat onderweg opduikt. Weer of geen weer.

Wie gecharmeerd is van de Spring Edition en nog in het mooie voorjaar van diens veelzijdigheid wil profiteren, kan ook nog eens rekenen op financieel voordeel. Normaalgesproken zouden alle beschermende extra’s en trekhaak een investering van € 2.263,- verlangen, wie nu voor de Spring Edition kiest, is slechts 500 euro extra kwijt. De Spring Edition kost € 46.995,-, opties zijn er niet. De Subaru-dealer heeft de robuuste trek-eropuit-uitvoering nu in de showroom staan.

Gelimiteerde oplage - verkrijgbaar in:

Aalsmeer, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Bornerbroek, Capelle aan den IJssel, Doetinchem, Echt, Eindhoven, Haarlem, Heemskerk, Ransdaal, Rijnsburg, Roosendaal, Waalwijk en Zwijndrecht.

Meer informatie over de Subaru Forester Spring Edition is hier te lezen.

Lees meer:

Maximaal profiteren, maximaal genieten

Spring Edition: voor snelle beslissers

Voorbumper beschermplaat

Kunststof zijbeschermplaten

Achteronder beschermplaat kunststof

Trekhaak (afneembaar) met 13-polige aansluiting en constante stroomvoorziening

Trekhaak (afneembaar) met 13-polige aansluiting en constante stroomvoorziening

Rubber mattenset voor & achter

Achterbumper beschermplaat (kunststof)

Bagagemat

Automatisch inklapbare spiegels

Edition badge op achterzijde

Oranje details beschikbaar op de Crystal White, Crystal Black, Dark Grey en Ice Silver