Subaru Nederland

Subaru Forester: de veiligste, de ruimste, de meest veelzijdige

FORESTER SPRING EDITION VOOR SNELLE BESLISSERS

Met de Spring Edition heeft Subaru een mooie en speciale editie van de Forester op de markt gebracht. Een uitvoering die tot de veiligste in zijn klasse behoort. De Spring Edition is bovendien niet alleen een kort lopend actiemodel met aanzienlijk prijsvoordeel, maar ook een krachtige SUV met een heel uitgebreide veiligheidsuitrusting. Sterker nog; net als de Outback, Impreza en XV, behoort de Forester Spring Edition tot de veiligste auto’s in zijn klasse.  

Voor een bedrag van slechts € 46.995,- biedt de Forester Spring Edition maximale bescherming van alles wat je dierbaar is. De inzittenden worden uitstekend beschermd door allerlei hoogwaardige technologieën, het interieur en exterieur van de Forester worden dankzij voorzieningen die specifiek zijn voor deze versie, ook goed beschermd. 

Even terug naar de basis: de Forester is met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram, permanente vierwielaandrijving en 22 centimeter grondspeling sowieso een auto die elk avontuur aan kan. De Spring Edition gaat nog een stap verder: dankzij extra bescherming op dorpels, voor- en achterbumper en een rubberen mattenset voor het interieur is de Forester Spring Edition nog meer dan normaal, klaar voor elk karwei. Voor wie dat laatste letterlijk neemt: dankzij het ruime en flexibel in te richten interieur en de afneembare trekhaak, onderdeel van het Spring Edition-pakket, is hij dat ook echt.

De extra voorzieningen in combinatie met de uitgebreide veiligheidsuitrusting maken de Forester de best beschermde en best beschermende SUV in zijn klasse. Standaard is onder meer het EyeSight-veiligheidssysteem, dat werkt als een extra paar ogen, meekijkt met de bestuurder en ongelukken helpt voorkomen. Voor permanente vierwielaandrijving en dus altijd maximale grip en Side View Mirror, (geen dode hoek en kapotte wielen) gelden hetzelfde. 
 
Veilig, compleet, betaalbaar en beperkt leverbaar. Dat laatste is niet onbelangrijk voor degenen die belangstelling hebben. De aanschaf uitstellen tot na de zomer betekent een risicootje, want de Spring Edition belooft dankzij zijn ijzersterke aanbod, prijsvoordeel van ruim € 1.700,- en beperkte leverbaarheid snel uitverkocht te zijn. De Subaru-dealer kent de voorraad en kan snel leveren zodat belangstellenden veilig, optimaal beschermd met een veelzijdige Forester de zomervakantie tegemoet kunnen.

Lees hier alles over de Subaru Forester Spring Edition; de meeruitrusting, het voordeel en foto's.

Gelimiteerde oplage - verkrijgbaar in:

Aalsmeer, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Bornerbroek, Capelle aan den IJssel, Doetinchem, Echt, Eindhoven, Haarlem, Heemskerk, Ransdaal, Rijnsburg, Roosendaal, Waalwijk en Zwijndrecht.

 

 

Standaard voorzien van EyeSight

Subaru wil per 2020 het merk het veiligste merk ter wereld zijn. EyeSight is een van de speerpunten om die status te bereiken. De voorziening is nu dus leverbaar op de Forester, zoals het ook beschikbaar is op de Outback en XV. Nieuw en ook veiligheidsgerelateerd is de Side View Monitor (SVM), een in de rechter buitenspiegel gemonteerde, naar voren kijkende camera. SVM houdt de dode hoek in de gaten en helpt bij het inparkeren en voorkomt zo bijvoorbeeld wielschade.

De combinatie van diverse camera’s, voor-, knie-, zij- en gordijnairbags, X-mode met Hill Descent Control, permanente vierwielaandrijving, Vehicle Dynamics Control, boxermotor en andere typische Subaru-voorzieningen, maken de Forester de veiligste SUV’s in zijn klasse. Botsinstanties als Euro NCAP en JNCAP gaven de auto al vijf sterren, ook in Amerika wordt de auto elk jaar weer met de hoogste scores gewaardeerd in onafhankelijke tests van het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).

Lees meer:

Maximaal profiteren, maximaal genieten

De zomer komt er aan...