Subaru Nederland

Subaru pakt uit met vijf jaar garantie op Caravana

Subaru staat dit jaar voor het eerst op Caravana, de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs in Nederland. Het merk toont zijn krachtige, vierwielaangedreven modellen. Auto’s die uitstekend met een caravan over weg kunnen. Subaru rekt tijdens Caravana de garantietermijn op naar vijf jaar voor iedereen die tijdens de beurs een nieuwe auto koopt. Het evenement wordt van 19 tot en met 24 januari gehouden in het WTC Expo in Leeuwarden.

Subaru en kamperen, het is door de jaren heen een prima combinatie gebleken. Op veel campingvelden in binnen- en buitenland zijn de modellen van het Japanse merk met grote regelmaat te vinden. De standaard vierwielaandrijving en het hoge trekgewicht maken de meeste modellen uitermate geschikt als kampeer- en trekauto. Vandaar dat Subaru Caravana aangrijpt om zijn modellen en kunde te etaleren.

Maximale grip

De capaciteiten van de modellen zullen de kampeerder zeker aanspreken. Tot 2.000 kilogram mag aan de trekhaak worden gekoppeld en met een laadruimte van minimaal 380 liter (Subaru XV) tot maximaal 1.848 liter (Outback met neergeklapte achterbank) past vrijwel elke kampeeruitrusting moeiteloos onder de hoog openzwaaiende achterklep. Tel daar de maximale grip bij op dankzij de standaard symmetrische vierwielaandrijving en het moge duidelijk zijn dat Subaru’s gemaakt zijn voor avontuur.

Subaru biedt veilig avontuur.

De modellen van het Japanse merken worden als zeer veilig getest in alle internationale botsproeven. Daarnaast heeft een aantal modellen standaard EyeSight, een systeem dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder. Ziet EyeSight gevaar, dan grijpt het in. Daarnaast zijn de Forester en Outback standaard voorzien van automatische niveauregeling, waardoor doorhangen van de achterzijde als gevolg van zware bepakking verleden tijd is. Beide modellen zijn ook af-fabriek uitgerust met Trailer Stability Control dat uitbreken van de aanhanger of caravan helpt voorkomen.

Uitgebreide garantie

Op Caravana zijn naast de Outback en de Forester ook de zeer bereikbare Subaru XV en de ruime Levorg aanwezig. Natuurlijk inclusief caravan. Wie tijdens de beursperiode zijn zinnen zet op een nieuwe Subaru, kan rekenen op voordeel in de vorm van extra garantie. De officiële fabrieksgarantie van drie jaar wordt uitgebreid met twee jaar aanvullende garantie. Zekerder en veiliger op vakantie dan met Subaru is simpelweg niet mogelijk. Caravana wordt van 19 tot en met 24 januari gehouden in Leeuwarden.

Subaru pakt uit met vijf jaar garantie op Caravana

De Subaru Forester en de Subaru Outback kunnen dankzij standaard vierwielaandrijving en Trailer Stability Control uitstekend met een caravan over weg. De kofferbak biedt meer dan voldoende ruimte voor een riante kampeeruitrusting.