Subaru Nederland

FUJI HEAVY INDUSTRIES LTD. WIJZIGT BEDRIJFSNAAM NAAR SUBARU CORPORATION

Aalsmeer, 31maart 2017 – Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI) wijzigt per 1 april zijn bedrijfsnaam naar Subaru Corporation. Om de naamswijziging extra luister bij te zetten, zijn er diverse feestelijke bijeenkomsten georganiseerd voor het personeel op het Subaru-hoofdkwartier in Ebisu, Tokio en drie andere Japanse verstigingen.*1 De volledig nieuwe Impreza, en een groot schaalmodel van de hypermoderne 412EPI helicopter zijn getoond bij het hoofdkwartier. Hiermee benadrukt Subaru zijn commitment om te groeien als een onderscheidend wereldmerk, actief in de auto- en vliegtuigindustrie.

FHI President en CEO Yasuyuki Yoshinaga over de mijlpaal: “We hebben lang gestreden om excellente producten te maken. In de afgelopen jaren zijn onze inspanningen gegroeid van het produceren van goede producten naar het leveren van onderscheidende waarden, die alleen Subaru klanten kan bieden. De naamswijziging onderstreept Subaru’s toewijding om verder te groeien als een merk dat van toegevoegde waarde is. Als klanten tevreden zijn, zien we blije gezichten. Daar willen we nog meer van zien en we willen nog meer Subaru-fans creeren. Samen met de nieuwe naam, willen het Subaru-team nog meer laten stralen!”

FHI President en CEO Yasuyuki Yoshinaga

Gebaseerd op onze managementfilosofie om een aantrekkelijk bedrijf met een sterke aanwezigheid in de markt te zijn, werkend volgens het principe van de ‘klant eerst’, mikken we op verdere duurzame groei door onze klanten te voorzien van onze onderscheidende Subaru-waarden als “Enjoyment and Peace of Mind,” waar we vele jaren hard aan hebben gewerkt.

*1: Tokyo Office (Mitaka, Tokyo), Gunma Plant (Ota, Gunma), and Utsunomiya Plant (Utsunomiya, Tochigi)

< Naamswijzigingen aangesloten besdrijven >

Nieuwe naam Oude naam
Subaru Techno Corporation * Fuji Techno-Services Co., Ltd.
Subaru IT Creations Corporation * Subaru System Service Co., Ltd.
North American Subaru Inc. * Fuji Heavy Industries U.S.A., Inc.
Subaru Technology Beijing Co., Ltd. * Fuji Heavy Industries Technology (Beijing) Co., Ltd.
Subaru Asia Pte. Ltd. ** Fuji Heavy Industries (Singapore) Pte. Ltd.

* Per 1 april 2017
** Per 1 januari 2017