Subaru Nederland
Subaru primaire veiligheid
 
 

Subaru Global Platform:

Meer "Enjoyment & Peace of Mind" voor iedereen.

Het Subaru Global Platform is het nieuwe generatie platform die is ontwikkeld met de kennis en technologische expertise die Subaru de afgelopen jaren heeft verzameld. Deze technologie is de methode die een "fun to drive" ervaring biedt aan alle passagiers. Ongeacht de weg- en weersomstandigheden.
 
Het SUBARU Global Platform biedt "Enjoyment & Peace of Mind" aan alle passagiers, zodat zij nog meer plezier beleven aan het rijden van een Subaru.
 
 
 
 
 

Het veiligste automerk ter wereld

Subaru Global Platform: nog veiliger

Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform dat de volgende generatie Subaru voertuigen ondersteunt. De vooruitgang van het Subaru Global Platform zit voornamelijk in het chassis - hogere stijfheid, nog sterker, lichter gewicht, betere rolweerstand en responsieve besturing. Waardoor de auto nog veiliger is. Het is de toekomst van Subaru, en biedt nog meer plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers.

 

 

 
 

Plezierig rijden 

Met een meer responsieve handling kan de bestuurder geheel naar wens de auto besturen naar wens. Dit geeft de bestuurder nog meer vertrouwen. Verbeteringen in de stevigheid, de ophanging en de stabilisatoren van het chassis absorberen schokken van de weg op efficiënte wijze en verbergen ongelijke oppervlakken waardoor meer comfort en minder vermoeidheid op lange ritten optreden. Het resultaat is een auto die veiliger en leuker is om te rijden.
 
 
Subaru is fun to drive
 
 
 
 
 

Nog comfortabeler

Onaangename trillingen of geluiden zijn geminimaliseerd om ervoor te zorgen dat alle passagiers genieten van de rit en het gesprek in een auto. Verbeteringen van de ophanging en het de versteving van het chassis zorgen voor een comfortabele cabine-interieur voor iedereen. Het Subaru Global Platform (SGP) biedt plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers.
 
 
Subaru Global Platform nog veiliger
 
 
 
 

 

Lees verder over : Primaire Veiligheid