Subaru Nederland

Subaru Ice Drive Experience

Midweek: 2020
Locatie: Lapland

Rijden op ijs, het Noorderlicht bewonderen & een unieke huskytocht beleven? Lees dan snel verder!

Subaru behoort tot de veiligste merken ter wereld, dankzij slimme en doordachte techniek. Die techniek maakt Subaru’s bovendien leuk om te rijden. In Zweeds Lapland komen al die ingrediënten bij elkaar, daar kunt u ervaren waartoe een Subaru instaat is tijdens de vijfdaagse Subaru Ice Drive Experience. U kunt volop uitproberen wat symmetrical all wheel drive (Subaru's unieke vierwielaandrijving) doet voor uw veiligheid, zoals u ook kunt ervaren hoe het is om op een gladde ondergrond te rijden en te glijden. De Subaru Ice Drive Experience is niet alleen leerzaam en zinvol, hij is natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk en vindt plaats in een beeldschone omgeving bovendien. 

Ja, ik heb interesse!

 

Progamma

 

Maandag

U vertrekt vanuit Amsterdam of Düsseldorf met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij naar Arvidsjaur in Zweeds Lapland. Bij aankomst op het vliegveld wordt u verwelkomd door het team van Subaru Nederland. Na een korte introductie gaat u meteen de auto’s in en rijdt u van het vliegveld naar een prachtig hotel in Arvidsjaur. Diner in het hotel.

Dinsdag

Deze dag staat volledig in het teken van de Subaru Ice Drive Experience. Direct na het ontbijt vertrekt u per auto naar het ijscircuit. U zult de hele dag op het circuit aanwezig zijn en hier verschillende, speciaal op de winterperiode toegesneden trainingen volgen. Er is onder meer aandacht voor het rijden onder ijzige omstandigheden, ook maakt u er uitgebreid kennis met de unieke veiligheidssystemen van Subaru en kunt u ondervinden wat symmetrical all wheel drive voor u kan betekenen. Daarnaast leren de instructeurs u verschillende rijvaardigheidstechnieken aan. Uitvalsbasis die dag is de gezellige, houten Kota direct aan de rand van het ijscircuit. De lunch en diner worden geserveerd in het hotel.

Woensdag

Na een volle dag op het circuit gaat u deze derde dag op een geheel andere manier van de winterse omstandigheden genieten. De Subaru’s  blijven op stal, na het ontbijt trekt u erop uit met sneeuwscooters en Siberische huskyhonden. Voor een echte adrenalinekick gaat u op een unieke, 2,5 uur durende sneeuwscootersafari. Na een lunch in de openlucht wacht een traditionele en twee uur durende huskysafari, een prachtige manier om het Zweedse landschap te ontdekken.  Diner vindt plaats in het hotel. 

 

Donderdag

Van de sneeuwscooter en de slee vandaag weer in de auto’s. Dit keer niet het circuit, maar met sneeuw en ijs bedekte wegen staan op het programma.  Via een prachtige route met verschillende ‘Frozen Tree’s’ komt u rond lunchtijd aan in Arjeplog. U bezoekt er het ijshotel of een rendierenfarm. Op de terugreis naar het hotel kunt u nog ruimschoots kennismaken met het EyeSight-veiligheidssysteem van Subaru, dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder. Op het moment dat het systeem gevaar ziet, waarschuwt het en indien de bestuurder niet reageert, dan grijpt het in. Spectaculair om kennis mee te maken, een luxe zodra u eraan bent gewend.

 

Vrijdag

De laatste dag van de Subaru Ice Drive Experience. Direct na het ontbijt vertrekt u weer naar het ijscircuit om onder toezicht van de instructeurs verschillende rijvaardigheidstechnieken te oefenen.  Na een uitgebreide lunch vertrekt u naar het vliegveld om aan het einde van de dag weer in Nederland aan te komen. 

Kosten en reisinformatie

U geniet van deze unieke, winterse beleving voor een totaalbedrag van €2.950,- per persoon. Reserveren kan vanaf nu via het inschrijfformulier

Ja, ik heb interesse!

 

Reisinformatie

- Retourvlucht naar keuze: vanaf Amsterdam of Düsseldorf (maandag – vrijdag)
- Data volgt nog
- Vier overnachtingen in het Skogen Hotel Arvidsjaur*
- Inclusief ontbijt, lunch en diner, inclusief drank, exclusief softdrinks & alcohol
- Volledig Subaru Ice Drive Experience programma inclusief ijscircuit, autohuur, brandstof, sneeuwscooter- en huskysafari
- Er wordt op locatie gewerkt met professionele Nederlandse rijinstructeurs
- Prijs per persoon € 2.950,-* per persoon, all-inclusive

* Het verblijf is op basis van een tweepersoonskamer. Meerprijs éénpersoonskamer € 335,00 per persoon.

IJsmeer

Wij beschikken over ons eigen ijsmeer, waarin uitsluitend de Subaru's zullen rijden. Naast een 2km lange ijsbaan, met alle soorten bochten, die om een klein eiland ligt, beschikken wij tevens over een 15 meter brede ovaalbaan. Op de ovaal kunnen de deelnemers onder- en overstuur oefenen en uiteraard de elandproef uitvoeren.

 

Accomodatie & maaltijden

Tijdens de midweken verblijven de deelnemers in het Skogen Hotel in Arvidsjaur. Een exclusief en vooral authentiek Zweeds Hotel, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het eten is werkelijk subliem en van hoge kwaliteit.

Aantal rij-uren

In totaal wordt er gedurende de midweek ongeveer 10 uur per twee personen (per auto) gereden.