Subaru Nederland

De Subaru XV Outdoor Edition staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

SUBARU XV OUTDOOR EDITION OP KAMPEER EN CARAVAN JAARBEURS

Vierwielaandrijving en CVT-automaat maken Subaru’s zeer geschikt als trekauto

Aalsmeer, 12 oktober - Subaru laat de Subaru XV Outdoor Edition aan het grote publiek zien tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Logisch, de extra avontuurlijke SUV is met zijn permanente vierwielaandrijving en standaard automaat een zeer aantrekkelijke trekauto. De XV en de andere SUV’s en cross-overs van Subaru zijn van 11 tot en met 15 oktober te zien in de Utrechtse Jaarbeurs.

Wie regelmatig een camping bezoekt, zal ongetwijfeld het hoge aantal Subaru’s op de velden zijn opgevallen. Die populariteit van met name de SUV’s en cross-overs van het Japanse merk, laat zich eenvoudig verklaren. De modellen bieden stuk voor stuk een hoge mate van veiligheid, veel gebruiksgemak, een hoog trekgewicht en dat alles is verpakt in een oerdegelijke en betrouwbare auto. Niet vreemd dat het merk er voor kiest om zijn SUV’s en cross-overs te tonen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Inderdaad, daar waar de eigenschappen van de modellen op waarde worden geschat.

Trekauto

De Subaru XV Outdoor Edition is misschien wel de meest opvallende Subaru op de stand. De nieuwe uitvoering ziet er met zijn beschermplaten op voorbumper, dorpels en achterbumper nog robuuster uit. De extra carrosseriedelen hebben ook een beschermende werking. Bijvoorbeeld als regelmatig buiten de gebaande paden wordt gereden, waar de kansen op lakbeschadigingen door opspattend vuil groter zijn. En waarom zou de XV-eigenaar niet offroad gaan? De auto voelt zich met zijn 22 cm grondspeling en permanente vierwielaandrijving prima thuis in onherbergzaam terrein. Ideaal voor wie er regelmatig op uit trekt. Met of zonder caravan.

Standaard Trailer Stability Control

De Subaru XV Outdoor Edition wordt op de Jaarbeurs omringd door de nieuwe Subaru Forester en de Subaru Outback. Wat voor de XV geldt, gaat ook op voor deze twee modellen: ook zij zijn ruim, krachtig en voor vele doeleinden inzetbaar dankzij standaard AWD en CVT Lineartronic automaat. En de Forester en Outback behoren tot de veiligste auto’s in hun klasse dankzij onder meer EyeSight-rijdersassistentiesysteem. De Forester voegt daar nog eens standaard Trailer Stability Control aan toe en dat maakt hem met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram uitermate geschikt als trekker van de grotere caravans.

Demonstraties

Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is het niet alleen mogelijk om kennis te maken met het SUV- en cross-over-gamma van Subaru, ook zijn er diverse demonstraties van onder meer EyeSight en de permanente vierwielaandrijving. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van 11 tot en met 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Subaru staat met zijn stand in Hal 9 van het beurscomplex.

De Subaru XV Outdoor Edition staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

De Subaru XV Outdoor Edition staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap