Subaru Nederland

Subaru staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ruim aanbod trekauto’s met gratis trekhaak én € 9.000,- voordeel

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021

Subaru grijpt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs aan om zijn ruime aanbod trekauto’s in diverse prijsklassen te tonen en om zijn bijzondere veiligheidssysteem EyeSight te demonstreren. De tentoonstelling wordt van 6 tot en met 10 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het Japanse automerk Subaru heeft een ijzersterke reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid. Onlangs verdiende de nieuwe Subaru Levorg de hoogste score van vijf sterren in de Euro NCAP botsproeven. Ook de overige modellen scoren steevast maximaal in internationale en onafhankelijke veiligheidstests.

Subaru heeft meer te bieden dan alleen veiligheid. Het merk heeft sterke, ruime en praktische modellen in diverse prijsklassen. Die modellen beschikken stuk voor stuk over permanente vierwielaandrijving en compacte en laag in de auto geplaatste boxermotor. Elk model beschikt daardoor over een laag zwaartepunt en extreem veel grip, ongeacht weg- en weersomstandigheden. Het rijden met een caravan wordt daardoor een stuk meer ontspannen.

Ontspannen rijden kan door de standaard automaat en EyeSight, een veiligheidssysteem dat aanwezig is op de Subaru Levorg en de Subaru Outback. EyeSight bestaat uit twee camera’s die werken als een extra paar ogen voor de bestuurder, zij houden de omgeving voor de auto in de gaten. Dreigt er gevaar, dan grijpt het systeem in, zelfs als de bestuurder niets doet.

EyeSight werkt zo goed dat de Forester en Outback grote internationale veiligheidstests wisten te winnen. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen bezoekers meerijden en de kracht van EyeSight ervaren door op een obstakel af te rijden. De auto’s zullen tijdig stilstaan, zonder dat de bestuurder in actie komt.

Veiligheid is belangrijk, de capaciteit om met een caravan uit de voeten te kunnen is ook een van de punten waarmee Subaru zich onderscheidt. Zo mogen de robuuste Forester 1.870 kg trekken, de veelzijdige Outback mag 2.000 kg. De Forester beschikt zelfs over Trailer Stability Control, een systeem dat bij een slingerende caravan ingrijpt door de wielen van de auto onafhankelijk af te remmen. Hierdoor wordt slippen en uitbreken van een caravan tegengaan. Ook heeft de Forester automatisch niveauregeling op de achteras, waardoor de auto ongeacht zijn belading altijd vlak blijft.

Naast het hoge trekgewicht en een uitgebalanceerd onderstel zijn de koppelsterke boxermotoren een belangrijke reden om voor de Forester of Outback als trekauto te kiezen. Bij lage toerentallen is al veel kracht voorhanden en dankzij de continue variabele transmissie draait de motor altijd het optimale toerental om maximaal te presteren. Ook met een caravan aan de haak. Tel daar het riante ruimteaanbod bij op en elke kampeerder, met of zonder caravan, zal niet verder hoeven zoeken naar een auto die werk, privé en hobby op een uitstekende manier weet te combineren.

Aanmelden voor de Subaru Experience is nu mogelijk

Een Subaru moet je leren kennen om ‘m te waarderen, het is een auto met veel verborgen talenten: veilig, veelzijdig en zeer bekwaam als trekauto. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste modellen van het Japanse merk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. U kunt onder meer het veiligheidssysteem EyeSight en All-Wheel Drive proberen. Natuurlijk op een veilige manier en onder leiding van ervaren instructeurs. Er is nog een reden om naar de Subaru-stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te komen. Gedurende de beurs is een beperkt aantal Subaru’s Forester beschikbaar met een prijsvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 9.000 euro. Bovendien zijn die Foresters voorzien van een trekhaak. Gratis.

Meld u zich nu aan voor de Subaru Experience via onderstaande knop: de eerste 100 aanmeldingen krijgen 2 gratis toegangskaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021

Subaru heeft een aantal sterke caravantrekkers met standaard All Wheel Drive en CVT automatische transmissie. De modellen zijn met een maximale score van vijf sterren in de EuroNCAP botstests bovendien uitermate veilig.