Subaru Nederland

Prominente plek voor nieuwe Subaru Levorg op IAA Frankfurt

• Geheel nieuwe Levorg dit najaar leverbaar in Nederland
• Vlaggenschip Outback boekt kort na introductie al verkoopsucces
• Subaru BRZ en WRX STI dragen bij aan sportieve imago van Subaru
• Forester en Subaru XV qua luxe en comfort onverslaanbaar in hun klasse  

Subaru heeft met de nieuwe Levorg belangrijk nieuws op de internationale autotentoonstelling IAA in Frankfurt die van 17 tot en met 27 september aanstaande de deuren opent voor het publiek. Met de Levorg heeft Subaru een aantrekkelijke nieuwkomer in het segment van de sportieve en zeer ruime stationwagons. Het model zal pas na zijn optreden in Frankfurt bij de Nederlandse Subaru-dealers van het Japanse merk te bekijken en te koop zijn. Ook de begin dit jaar gepresenteerde Outback krijgt een mooie plek op stand D20 van Subaru in hal 8.0. Beide nieuwelingen worden geflankeerd door de Subaru XV, Forester, Subaru BRZ en WRX STI. 

Subaru Levorg

De geheel nieuwe Subaru Levorg is in meerdere opzichten een unieke auto. Subaru is erin geslaagd de praktische bruikbaarheid van een stationwagen te combineren met bovengemiddeld goede rijeigenschappen. Dat, samen met Subaru’s geprezen veiligheid, maakt de Levorg een zeer aantrekkelijke auto in zijn klasse. Uiteraard beschikt de Levorg standaard over Symmetrical-All Wheel Drive en Lineartronic-automaat. Nieuw is de 170 pk en 250 Nm sterke 1,6 liter turbo-boxermotor. Kort na het optreden in Frankfurt zal de Levorg bij de Nederlandse dealers staan voor een prijs vanaf 34.995 euro voor de Levorg 1.6GT Comfort. De 1.6GT-S Premium is er vanaf € 39.995,-.

Subaru Outback

Begin 2015 introduceerde Subaru de geheel nieuwe Outback, voorzien van het revolutionaire EyeSight-veiligheidssysteem. De twee naast de binnenspiegel geplaatste stereocamera’s werken als een extra paar ogen en grijpen in als de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Het maakt van de Outback één van de veiligste auto's ter wereld, en leverde Subaru het afgelopen jaar al diverse prijzen op. De Outback is leverbaar met zowel een benzine- als een dieselboxermotor, heeft standaard Lineartronic-automaat en natuurlijk permanente vierwielaandrijving. In Nederland is de Outback goed ontvangen en scoorde de eerste maanden na introductie al een verkoopstijging van bijna 700 procent.

Karakter

Subaru’s sportiviteit komt in hal 8.0 tot uiting in de BRZ en de WRX STI. Beide modellen, elk met een eigen karakter, zijn gewild bij liefhebbers van sportief rijden met een eigenwijs randje. Bestseller Forester is al 20 jaar lang niet meer weg te denken uit het modellenaanbod van Subaru en staat voor veelzijdigheid, veiligheid en avontuurlijk karakter. De Subaru XV tenslotte is onlangs licht gewijzigd en er is keuze uit twee benzine- of een dieselboxermotor, altijd in combinatie met Symmetrical All-Wheel Drive en een standaard uitrustingsniveau waar geen enkele concurrent aan kan tippen.

De nieuwe Subaru Levorg is in meerdere opzichten een unieke auto.

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap