Subaru Nederland

De winter door met de Subaru Wintercheck 

Meeste pechgevallen in de winter, extra controle voorkomt ellende

Het zal niemand verrassen maar uit onderzoek blijkt dat de meeste pechgevallen zich in de winter voordoen. De sterke temperatuurswisselingen, de omvangrijke neerslag en de zware belasting van de koeling en het elektrische systeem maken de winterperiode een zware tijd voor de techniek van elke auto. Subaru speelt daar op in door Subaru-rijders de Wintercheck aan te bieden. Voor een bedrag van slechts 24,95 wordt elke Subaru op 20 punten gecontroleerd en heeft zijn eigenaar de zekerheid veilig de winter door te komen. Voor wie zich registreert op MijnSubaru.nl en de speciale Wintercheck-voucher print en meeneemt naar de dealer, is de controle zelfs gratis.

Vrieskou, veel neerslag; auto’s hebben het zwaar in de winter. Om gewapend en zo zorgeloos mogelijk deze donkere periode van het jaar door te komen, hebben de Subaru-dealers de Wintercheck in het leven geroepen waarbij alle vitale punten van de auto uitvoerig worden getest. Zo wordt onder meer de vorstbestendigheid van het koelsysteem van de auto bekeken, is er uitgebreide aandacht voor verlichting, banden en ruitenwissers en wordt natuurlijk het elektrische systeem aan een grondige inspectie onderworpen.

Percy Schotel, Manager After Sales Subaru Nederland: “De seizoenen manifesteren zich steeds nadrukkelijker. We hebben de afgelopen jaren een paar spectaculaire winters met veel neerslag achter de rug. En ook in de ons omringende landen laat het weer vaak extreme uitschieters zien. Daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Natuurlijk als je richting wintersport gaat, maar ook als je hier blijft. Niets is vervelender dan met pech op de vluchtstrook op de afsleepdienst te moeten wachten. Een goede controle van de auto helpt dat voorkomen, daarom is de Subaru Wintercheck zo belangrijk. Dan weet je zeker dat de auto veilig de winter doorkomt. En die Wintercheck is via MijnSubaru.nl ook nog eens gratis en heel eenvoudig te plannen.” 

Komen tijdens de Wintercheck defecten of bijna-storingen naar voren, dan krijgt de bestuurder een reparatieadvies en kunnen de problemen vaak meteen verholpen worden. Door Subaru opgeleide technici voeren de inspectie uit, zij hebben een uitgebreide en up-to-date kennis van elk type Subaru. Bovendien werken zij alleen met originele onderdelen, die net als de modellen van het Japanse merk, opvallen door hun betrouwbaarheid. Naast de Wintercheck zijn er meer redenen om in deze tijd van het jaar een bezoek te brengen aan de Subaru-dealer. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid assortiment wielen en winterbanden waarmee de veiligheid onderweg nog verder wordt vergroot. En er zijn natuurlijk nieuwe en gebruikte Subaru’s in de showroom te vinden die vrijwel allemaal over standaard vierwielaandrijving beschikken, nog zo’n fraaie voorziening waardoor je met een Subaru gerust de winter aan kunt.

Kom langs bij de Subaru dealer voor de wintercheck

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap