Subaru Nederland

Subaru Vakantiecheck: Maximale veiligheid ook tijdens vakantie

Uitgebreide controle kost slechts € 29,95,-, Mijn Subaru-klanten betalen niets
Veilig en zonder stress op vakantie dankzij Subaru Vakantiecheck
Elke Subaru, ongeacht model en leeftijd, is welkom voor controle
Rapport vermeldt staat voertuig aan de hand van twintig belangrijke controlepuntenIedere 
Subaru-dealer voert vakantiecheck uit van 13 mei tot en met 24 mei

Het zal je maar gebeuren: eindelijk twee weken zomervakantie en op nog niet de helft van je reis begeeft je auto het. De zon brandt, de kinderen jengelen, de auto staat stil op een niet zo veilige plek en de pechdienst roept al een uur dat hij er bijna is. Om zo’n horrorscenario uit te sluiten heeft Subaru de Vakantiecheck. Geschoolde technici, die elke Subaru van haver tot gort kennen, onderwerpen elk model Subaru aan een uitgebreide inspectie. Na de check weet de eigenaar precies hoe goed -of slecht- zijn auto is en of de vakantiereis veilig en op betrouwbare wijze kan plaatsvinden. De Vakantiecheck kost € 29,95,- maar is gratis voor wie zich aanmeldt via MijnSubaru.nl.

Veiligste in hun klasse
Laagdrempeliger kunnen de Subaru-dealers het niet maken om er voor te zorgen dat iedere Subaru-rijder veilig op vakantie gaat. En veiligheid, daar gaat het om bij het merk. Denk aan standaard EyeSight, standaard vierwielaandrijving en nog een reeks technische voorzieningen waarmee elke Subaru zich in de absolute voorhoede van zijn segment bevindt als het gaat om veiligheid. De XV en Impreza werden zelfs uitgeroepen tot de veiligste in hun klasse, de Outback en Forester vielen dezelfde eer ten deel in onder meer Amerika. De basis van elke Subaru is dus uitstekend. En dat wil Subaru graag zo houden, vandaar onder meer de Vakantiecheck.
 
Minutieuze inspectie
De Vakantiecheck is een uitgebreide controle van twintig belangrijke punten, model maakt daarbij niet uit. Remmen, banden, verlichting, verwarming en ventilatie, alles dat belangrijk is, wordt minutieus geïnspecteerd. Aan het einde van de controle wacht een uitgebreid controleformulier waarop de eigenaar in een oogopslag kan zien in welke staat zijn Subaru verkeert. Zijn er mankementen geconstateerd, dan volgt een reparatieadvies en een indicatie van de kosten om de auto weer in topconditie te brengen. Het is dan aan de eigenaar van de auto om te bepalen of de auto bij de Subaru-dealer wordt gerepareerd. De Vakantiecheck verplicht tot niets.
 
Gratis
De Subaru Vakantiecheck is gratis voor Subaru-rijders die zich hebben aangemeld via MijnSubaru.nl. Wie dat niet doet, betaalt slechts €29,95,-, inderdaad nog steeds een schijntje voor maximale zekerheid en veiligheid. De Vakantiecheck wordt uitgevoerd van 13 tot en met 24 mei, iedere Subaru-dealer doet mee.