Subaru Nederland

Zeker de zon tegemoet met de Subaru Vakantiecheck

 

  • Uitgebreide controle van 20 vitale punten
  • Interessante aanbiedingen voor een zorgeloze vakantie
  • Van 11 tot en met 29 mei 2015 bij de Subaru-dealer

 

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat veel Subaru-rijders er weer op uit gaan met hun auto. Hoewel de kans op pech onderweg met een Subaru al erg klein is, maakt een goede controle vooraf die kans nog kleiner. Daarom bieden alle Subaru-dealers van 11 tot en met 29 mei de Vakantiecheck aan. Dat is een technische controle op 20 essentiële punten, ongeacht model en uitvoering. De vakantiecheck kost slechts 24,95 euro, maar is met de voucher die op de speciale website mijn.subaru.nl/vakantiecheck is aan te vragen zelfs geheel gratis.

Veiligheid

Onder andere de remmen, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem van de auto worden tijdens de Vakantiecheck door de monteur gecontroleerd. En omdat veel Subaru’s tijdens de vakantie als caravantrekker worden ingezet, ontkomt ook de trekhaak niet aan een inspectie. Mochten er zaken uit de Vakantiecheck naar voren komen die aandacht verdienen, dan kan het ruim voor vertrek nog in orde gemaakt worden.

Subaru Mobiliteits Service

De Vakantiecheck is tevens het juiste moment om naar de Subaru Mobiliteits Service te kijken. Deze service helpt de Subaru-rijder en de inzittenden 24 uur per dag, 7 dagen per week weer op weg bij pech onderweg. En sinds begin dit jaar valt ook de caravan onder de Subaru Mobiliteits Service, dus het afsluiten van een aparte pechhulpverzekering voor de caravan is niet meer nodig. Als de Subaru bij een Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Servicepunt wordt onderhouden kan de Mobiliteits Service jaarlijks verlengd worden.

Gadgets

Tot slot heeft de Subaru-dealer een speciaal op de vakantie afgestemd assortiment aan leuke en handige Subaru-gadgets op voorraad. Van een zakmes via een reisdeken tot een avontuurlijk horloge, alle artikelen passen bij de actieve en ondernemende Subaru-rijder. Alle gadgets zijn alvast te bekijken op mijn.subaru.nl/vakantiecheck.