Subaru Nederland

Personaliseer uw Subaru met een accessoire pakket

Praktisch, cosmetisch, functioneel

Een Subaru heeft een zeer rijke standaarduitrusting, opties zijn er nauwelijks. Om uw Subaru toch aan uw persoonlijke smaak aan te passen, is een aantal accessoire pakketten leverbaar. Speciaal gemaakt voor uw auto, stuk voor stuk ontwikkeld om de functionaliteit van uw Subaru te vergroten. Typisch Subaru. Elk pakket is opgebouwd uit een aantal los verkrijgbare onderdelen, door voor een pakket te kiezen wint uw auto nog meer aan functionaliteit en geniet u van een extra aantrekkelijke prijs.

De pakketten zijn leverbaar op de Subaru XV, de Forester en de Outback.  

Subaru Protection Pack

Protection Pack
Een mooie auto ook mooi houden. Dat valt soms niet mee, zeker als de auto een Subaru is, die voor allerlei klussen wordt ingezet. Het Protection Pack zorgt voor extra bescherming van het interieur en exterieur van uw Subaru.
Het Protection Pack is leverbaar voor de Subaru XV, Forester en Outback.

Protection Pack op de Subaru XV


Protection Pack op de Forester


Protection Pack op de Outback


Subaru Transport Pack

Transport Pack
Een Subaru is veelzijdig. Dankzij zijn permanente vierwielaandrijving, zijn hoge trekgewicht en de grote laadruimte. Wilt u de inzetbaarheid van uw Subaru nog verder vergroten? Kies dan voor het Transport Pack, bestaande uit dakdragers en een (afneembare) trekhaak.
Het Transport Pack is beschikbaar op de Subaru XV, Forester & Outback.

Transport Pack op de Subaru XV


Transport Pack op de Forester


Transport Pack op de Outback


Subaru Dog Pack

Dog Pack
In elke Subaru is veel aandacht besteed aan de zitplaatsen. Het comfort, de ruimte, de veiligheid, aan alles is gedacht. Waarom zou uw hond met minder genoegen nemen? Speciaal voor uw trouwe viervoeter is het Dog Pack, dat bestaat uit een hondenrek, een beschermplaat van de achterbumper en een rubbermat voor in de bagageruimte.
Het Dog Pack is geschikt voor de Subaru XV, Forester & Outback.

Dog Pack op de Subaru XV


Dog Pack op de Forester


Dog Pack op de Outback


Subaru Body Pack

Body Pack
De inzittenden van een Subaru zijn uitstekend beschermd, bijvoorbeeld door het EyeSight-veiligheidssysteem. Ook de buitenkant verdient het beste, zeker als u wel eens een uitstapje naast de gebaande paden maakt. Doet u dat niet, dan zorgt het Body Pack met zijn kunststof carrosseriedelen in elk geval voor extra stoere uitstraling. Het Body Pack bestaat uit een voorbumperbeschermplaat, beschermplaten op de dorpels en extra bescherming van de achterbumper.
Het Body Pack is er voor de Subaru XV en Outback.

Body Pack op de Subaru XV

Body Pack op de Outback


Subaru Oranje accenten

Orange Highlighted Body & Interior Pack
Voor iedereen die wat extra kleur aan zijn Subaru wil geven, heeft het merk het Orange Highlighted Body & Interior Pack. Natuurlijk is het pakket ontwikkeld voor extra functionaliteit, maar de fraaie oranje kleuraccenten geven uw Subaru ook een unieke uitstraling.
Beschikbaar op de Forester

Orange Highlighted Body & Interior Pack op de Forester


Prijzen en meer informatie over de accessoire pakketten zijn hier te vinden:

Heeft u interesse of vragen over de accessoire pakketten?

Neem dan contact op met uw lokale Subaru-dealer