Subaru Nederland

Subaru lanceert nieuw occasion-label: Approved Used

Een nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte

Approved Used

Gecontroleerd ✔ Gegarandeerd ✔ Gereed ✔

Subaru lanceert in Nederland een nieuw label voor jonge, gebruikte Subaru’s: Approved Used. Het gaat om goedgekeurde, gebruikte auto’s van maximaal 24 maanden en 20.000 km oud. Alle Approved Used-occasions zijn bekend bij de Subaru-importorganisatie: ze zijn ingezet voor bijvoorbeeld Subaru-personeel. De Approved Used-modellen zijn te koop bij de officiële Subaru-dealer.

Approved Used heet Subaru’s nieuwe occasionmerk voor jonge, bijna nieuwe auto’s. Het aanbod gaat van de veelzijdige Outback, via de efficiënte Subaru XV naar de krachtige en praktische Forester. Welk model de consument ook kiest, hij koopt een auto boordevol zekerheden. Elke Approved Used Subaru wordt na zijn dienstperiode als bijvoorbeeld company car, grondig geïnspecteerd. Eventuele schades worden gerepareerd en het onderhoud wordt indien nodig uitgevoerd volgens het onderhoudsschema. Voldoet de auto aan de strenge Approved Used-criteria, dan mag de officiële Subaru-dealer de auto als Approved Used verkopen voor een prijs die aanzienlijk lager ligt dan bij een vergelijkbare, nieuwe auto.

Frank ter Braak, Sales-verantwoordelijke voor Subaru in Nederland: “Nieuwe auto’s worden steeds duurder. De particuliere doelgroep die een ruime, veelzijdige en nieuwe gezinsauto kan kopen, neemt daardoor af. Daarom komen wij nu met Approved Used. De auto’s zijn vrijwel nieuw, maar doordat zij bijvoorbeeld voor ons personeel zijn ingezet, hebben wij een stuk van de afschrijving voor onze rekening genomen. De auto’s zijn gecontroleerd, gegarandeerd en gereed om direct in te zetten. Ze komen met de zekerheden van een nieuwe auto, maar zijn aanzienlijk scherper geprijsd.”

Elke Subaru met het Approved Used-label is maximaal 24 maanden oud en heeft niet meer dan 20.000 kilometer afgelegd, hij is volledig gecontroleerd, heeft een up-to-date-onderhoudsgeschiedenis, valt onder de fabrieksgarantie en is geheel schadevrij. Mocht de consument toch nog twijfelen; voor elke Approved Used-Subaru geldt een omruilgarantie van 14 dagen met een maximum van 1.000 kilometer. Nog nooit was het kopen van een gebruikte auto zo vertrouwd.  

Approved Used is het premium occasion-label van de Subaru-dealerorganisatie voor auto’s die afkomstig zijn van de officiële Subaru-importeur in Nederland. Voor andere Subaru-occasions heeft de dealer-organisatie het Zes Sterren Selectie-label. Onder dit label worden auto’s verkocht die afkomstig zijn uit het dealernetwerk. 

Subaru Approved Used

Het aanbod Approved Used-occasions van Subaru wisselt sterk en snel: Van links naar rechts: Subaru’s XV, Foresters, Outbacks, de SUV-modellen zijn ruimschoots voorhanden, scherp geprijsd en bieden de zekerheden van een nieuwe Subaru.

De voordelen op een rij:

1. Maximaal 24 maanden oud
2. Maximaal 20.000 km gereden
3. Volledige fabrieksgarantie tot maximaal 36 maanden
4. Volledige onderhoudshistorie bekend en inzichtelijk
5. Alle beurten uitgevoerd conform onderhoudsschema
6. Banden met profiel van minimaal 4 millimeter
7. Volledig schadevrij
8. Volledige technische inspectie uitgevoerd
9. Afgeleverd met Subaru Mobiliteit Service (ook voor de caravan)
10. Verkoopprijs inclusief kosten rijklaar maken
11. 14 dagen en maximaal 1.000 km omruilgarantie
12. Veiligheidspakket
 

Approved Used kunt u vinden bij de officiële Subaru-dealer:

Om uw bezoek aan uw Subaru dealer zo goed mogelijk te laten verlopen, heeft de Subaru-dealer diverse maatregelen getroffen. Zo zijn de medewerkers goed op de hoogte en worden diverse maatregelen getroffen: Er wordt er gebruik gemaakt van afdekhoezen in de auto, 1,5 meter afstand wordt gehouden en er worden extra schoonmaakrondes uitgevoerd. Lees hier meer over de maatregelen.

Indien u twijfelt om het bedrijf te bezoeken, kunnen in overleg de alternatieven worden doorgenomen. Uw Subaru-dealer helpt u graag verder.