Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, veranderingen in modellen, technische specificaties, visuele presentaties of elke andere informatie op deze website zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de NV Subaru Benelux website kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Alle visuele weergaven van producten, teksten, software en ander materiaal op de website zijn eigendom van NV Subaru Benelux. Informatie op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van NV Subaru Benelux.

Links

Links naar deze site zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van NV Subaru Benelux en NV Subaru Benelux is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze links. Daarnaast kan deze site links bevatten naar externe sites. NV Subaru Benelux is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Virus

De Subaru internet site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, doch de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of apparatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Privacy Policy

Onze privacy policy vindt u op www.subaru.nl/privacy

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met

NV Subaru Benelux
Postbus 277
1431 AG Aalsmeer
K.V.K nr. 34045923 - BTW nr. NL003142504B01