Subaru Nederland

De fabrieksgarantie verloopt binnenkort, en dan?

Subaru Service Garantie

Elke nieuwe Subaru en elke Subaru van het Approved Used occasion-label heeft drie jaar volledige fabrieksgarantie.  Is uw auto bijna drie jaar oud, dan adviseren wij u om voor het aflopen van de garantie een eindegarantie-controle te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat eventuele storingen en defecten nog binnen de garantietermijn worden opgelost.  Het beste kunt u dit combineren met een onderhoudsbeurt. 

Ook na de garantieperiode van drie jaar blijft regelmatig onderhoud noodzakelijk. Zo houdt u uw auto veilig en betrouwbaar. Toch kunnen we ons voorstellen dat de zekerheid die de garantie met zich meebrengt, u extra en onbezorgd rijplezier verschaft. Daarom is het goed om te weten dat voor auto’s tot drie jaar de fabrieksgarantie verlengd kan worden met het Subaru Zekerheidsplan. Afhankelijk van de gekozen periode is elk model dan nog eens 12 of 24 maanden beschermd tegen eventuele hoge reparatiekosten van mechanische of elektronische delen (vraag naar de voorwaarden).

Om de einde-garantiecontrole en de onderhoudsbeurt aan uw Subaru onder de huidige maatregelen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren maakt de Subaru-dealer graag een afspraak. Tot snel!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen of te halen, dan kunt u in overleg met uw Subaru-dealer de alternatieven doornemen, bijvoorbeeld het halen en brengen van uw auto. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw auto op een andere datum te plannen. Neem ook daarvoor contact op met uw Subaru-dealer. 

Lees meer