Subaru Nederland

Forester e-BOXER

  • vanaf

    € 62.995

     

  • verbruik

    8,1 l/100 km

    Gecombineerd

DESIGN

Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester op een logische plek geplaatst. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.


Overvloed aan ruimte

Het inzittendencompartiment van de Forester is uitermate ruim, zowel voor- als achterin. Daarnaast beschikt de Forester over een grote laadruimte die eenvoudig is te vergroten door de achterbank om te klappen. Veelzijdig, dat is wat de Forester is.


Achterlichten geinspireerd op de BOXER-motor

De achterlichten zijn geinspireerd op de horizontaal-liggende BOXER-motor.


Touchscreen-bediening

Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®*1 of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen. *

*1 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.


Elektrisch bedienbaar glazen panoramadak*1

Het grote glazen schuifdak, voorzien van een handmatig te bedienen zonnescherm, biedt een panoramisch zicht en geeft extra verkoeling aan de inzittenden.

*1 Beschikbaar in combinatie met 18" velgen


Automatische ruitenwissers met regensensor

Via een regensensor wordt de hoeveelheid neerslag gemeten en worden zowel de wisinterval als de wissnelheid van de ruitenwissers automatisch aangepast.


Keyless Access met Push Button Start*1

Met de sleutel bij u stapt u in uw auto zonder de sleutel te gebruiken. Pak de handgreep beet om het portier te ontgrendelen en start de motor met een druk op de startknop. Zelfs zonder de sleutel kunt u met een 5-cijferige pincode de portieren ontgrendelen.

*1 Standaard op Luxury en Premium


Terug naar de Subaru Forester