Subaru Nederland

Driving-Dutchman heeft de Subaru Forester Spring Edition aan de tand mogen voelen. De test lees je gedeeltelijk hier. De volledige test is te lezen op de website van Driving-Dutchman.nl.

Test Subaru Forester Spring Edition: dé caravan trekauto?

"Subaru pretendeert dat de Forester een auto is die alles kan en op alles is voorbereid. Wij van Driving-Dutchman zijn goedgelovig, maar ondervinden dit soort uitspraken bij voorkeur aan den lijve en dus zijn we op pad gegaan met de Subaru Forester die klaar is om de natuur in te gaan; Spring Edition en met caravan!"

Tekst en foto's: Rob Blom

"Eigenlijk wisten we het al lang, we reden immers eerder met vrijwel alle Subaru’s die de laatste jaren beschikbaar waren. Kwaliteit, betrouwbaarheid, veelzijdigheid, robuust… ze hebben het allemaal en vaak nog voor een acceptabel eerlijke prijs ook. Nog niet eerder gingen we echter op pad met een Forester Spring Edition, zeg maar een dik aangeklede Forester Premium, die vrijwel alles heeft dat je nodig hebt als je gaat caravannen."

Subaru Forester Spring Edition

"In, op en onder de Spring Edition treffen we zaken aan zoals beschermplaten bij de voor- en achterbumper, kunststof zijbeschermplaten, een eenvoudig afneembare trekhaak met 13-polige stekkeraansluiting, handige rubberen matten voor, achter en in de bagageruimte en beschermende carrosseriedelen. Laat die regen, modderstromen, hagelbuien en caravan maar komen!"

"Ok, eerlijk is eerlijk, we gingen op pad met een Adria van slechts 1.000 kilo en dan ook nog eens in de buurt van de basis, dus veel kilometers hebben we niet gemaakt. Laten we het eerst eens hebben over het aankoppelen. Dat gaat met deze auto uiterst eenvoudig dankzij de achteruitrijcamera met rear cross traffic alert."

Verder lezen? De volledige test is te lezen op de website van Driving-Dutchman.nl.


Beperkte voorraad

Voor degenen die niet op de nieuwe Forester kunnen of willen wachten, heeft een select aantal dealers nog een kleine voorraad Foresters van de huidige serie beschikbaar. Deze versie beschikt over een trekgewicht van 2.000 kilogram en heeft evenals de nieuwe Forester een zeer rijke standaarduitrusting. Bovendien is hij met speciaal voordeel nu te koop voor € 46.995,- voor de meest complete uitvoering. Haast is geboden, de voorraad is beperkt.

Trekhaak (afneembaar) met 13-polige aansluiting en constante stroomvoorziening

Trekhaak (afneembaar) met 13-polige aansluiting en constante stroomvoorziening

Lees meer over de Subaru Forester:

Subaru Forester Spring Edition

Prijzen Subaru XV e-BOXER en Forester e-BOXER bekend

Maak kennis met de Subaru e-BOXER

Subaru bij RTL Autowereld

Subaru bevestigt eerste geëlektrificeerde modellen voor de Europese markt