Subaru Nederland

Met een gerust hart op pad dankzij Subaru Mobiliteits Service

Subaru Mobiliteits Service

We schreven het al eerder: tijdens de aanstaande vakantie zullen we waarschijnlijk vooral op de auto zijn aangewezen om onze vakantiebestemming te bereiken.

Hoe leuk is dat? Genietend van het wisselende landschap, B-wegen en misschien wel onverharde paden. Met een Subaru kan het. Om er onbezorgd op uit te trekken is het belangrijk om uw auto in goede conditie te brengen en te houden. Dat doet de Subaru-dealer graag voor u. Hij heeft goed getraind personeel en werkt met originele onderdelen. Bovendien beschikt hij over alle up-to-date informatie om uw Subaru volgens de laatste stand der techniek te onderhouden.

Zekerheid, ook voor uw caravan/aanhanger

Subaru biedt meer zekerheden om veilig en vol vertrouwen op pad te gaan dan goed onderhoud en de juiste onderdelen: Subaru Mobiliteits Service. Deze dienst is in te schakelen als door wat voor onvoorziene technische storing ook, uw Subaru niet meer doet wat hij zou moeten doen: rijden. U kunt dan Subaru Mobiliteits Service inschakelen en u wordt, met uw passagiers weer snel op weg geholpen. Zelfs uw caravan of aanhanger valt onder de dekking van SMS.

Kosteloos bij onderhoud

Het beste nieuws is misschien wel dat SMS gratis is op elke nieuwe Subaru die via de officiële Nederlandse Subaru-dealer wordt geleverd. Gedurende 36 maanden weet u zeker dat uw mobiliteit is gegarandeerd. In Nederland en in Europa. SMS is ook gratis voor Subaru occasions die onder het nieuwe Approved Used-label vallen.

Wat houdt de Subaru Mobiliteits Service in?

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtsbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Wat te doen bij pech?

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Mobiliteits Service. Houdt de volgende gegevens bij de hand:
Pasnummer;
Kentekenbewijs van de auto;
Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
Plaats waar de auto zich bevindt.
Het telefoonnummer van de alarmcentrale is: +31 20 851 2229

De voordelen voor u nog even op een rijtje:

Door uw auto elk jaar door de officiële Subaru-dealer of Subaru Erkend Reparateur te laten onderhouden, wordt de SMS kosteloos jaarlijks verlengd met SMS Lifetime. Ook als uw auto ouder is dan drie jaar en ongeacht het aantal kilometers. Meer weten over Subaru Mobiliteits Service? De officiële Subaru-dealer kan u er alles over vertellen SMS, zoals hij ook uw auto klaar kan maken voor de vakantie. Subaru doet er alles aan om u veilig en vertrouwd op pad te laten gaan. Stay Safe, ook als u op vakantie gaat.