Subaru Nederland

SUBARU LEVORG NU MET STANDAARD EYESIGHT

Filmpjes op www.levorg.nl tonen werking en voordelen van extra paar ogen aan boord

EyeSight, Subaru's revolutionaire veiligheidssysteem dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt als er zich een onverwachte situatie voordoet, is vanaf september standaard op de Subaru Levorg. EyeSight was al leverbaar op de Outback en het systeem sleepte diverse internationale prijzen in de wacht. De vernieuwde Levorg met EyeSight wordt in september en oktober gepresenteerd bij Subaru-dealers door het hele land. Voor wie niet kan wachten tot dat moment, is op de speciale website www.levorg.nl nu al te zien hoe EyeSight werkt.

De Subaru Levorg werd in oktober 2015 geïntroduceerd en wist direct te overtuigen met een rijke standaarduitrusting, bovengemiddelde rijeigenschappen en hoge veiligheidsniveau. Mede dankzij standaard Symmetrical All-Wheel Drive en de boxermotor, die de auto een laag zwaartepunt geeft, biedt de Levorg meer rijplezier dan de concurrentie. Dit najaar wordt EyeSight aan de standaarduitrusting toegevoegd.

Nog veiliger dankzij EyeSight

EyeSight is een uniek veiligheidssysteem, dat met twee camera's die naast de binnenspiegel gemonteerd zijn met de bestuurder meekijkt. De beelden worden razendsnel geanalyseerd en laten de elektronica ingrijpen als dat nodig is. EyeSight werkt nauw samen met de overige standaard aanwezige veiligheidssystemen van de Levorg, zoals Lane Keep Assist. Dit systeem grijpt in met een stuurcorrectie wanneer onbedoeld de rijstrook wordt verlaten.

Zowel qua actieve als passieve veiligheidsvoorzieningen staat de Levorg, net zoals alle andere Subaru's, aan de top: dit wordt onderbouwd door diverse internationale prijzen die het merk jaarlijks in de wacht sleept.

Lees alles over de nieuwe Levorg op de speciale website

Vanaf september wordt de Subaru Levorg met standaard EyeSight en nog enkele vernieuwingen gepresenteerd bij de Subaru-dealers in het hele land.

Nu al is de Levorg met EyeSight te zien op de speciale website www.levorg.nl, waarop in een filmpje wordt getoond wat EyeSight doet en hoe het werkt. Wie er zijn e-mailadres achterlaat, krijgt bovendien een persoonlijke uitnodiging de Levorg en alle andere Subaru-modellen te komen bekijken bij een Subaru-dealer in de buurt.

Subaru Levorg nog veiliger dankzij EyeSight

De Subaru Levorg heeft net als de Subaru Outback EyeSight standaard. De voorziening helpt ongelukken voorkomen.