Subaru Nederland

Hij is er : de nieuwe Subaru XV

WERELDPREMIÈRE NIEUWE SUBARU XV IN GENÈVE

Genève, 7 maart 2017 - Subaru heeft vandaag op de Genève Motorshow de geheel nieuwe Subaru XV gepresenteerd. De Subaru XV is een sportieve crossover die compacte buitenafmetingen combineert met de veelzijdigheid van een SUV en verrassend veel binnenruimte. Subaru's geprezen Symmetrical All-Wheel Drive maakt de crossover SUV geschikt voor een veelvoud van omstandigheden, van de stad tot en met het platteland. Voor het eerst sinds zijn komst op de markt is de Subaru XV nu compleet vernieuwd.

De geheel vernieuwe Subaru XV is het eerste model dat op het nieuwe Subaru Global Platform staat. Dit draagt bij aan de stijfheid van chassis en carrosserie. Dit zorgt voor nog meer comfort en maakt de auto nog veiliger. Daarnaast is ook het veiligheidsniveau up-to-date met superieure passieve botsveiligheid en actieve gevaarherkenning (EyeSight).

Het comfort aan boord en de rijeigenschappen zijn verder toegenomen terwijl het unieke design van de Subaru XV en zijn terreineigenschappen nog steeds op hoog niveau staan.

De nieuwe Subaru XV is onthuld

De nieuwe Subaru XV in hoofdlijnen

Het unieke design van de Subaru XV is stoer en sportief tegelijk. Dit is het gevolg van het doorvoeren van Subaru's nieuwe ontwerpfilosofie, DYNAMIC X SOLID. Op functioneel gebied is het ontwerp verder verbeterd, verder laat de afwerking van binnen- en buitenzijde meer oog voor detail zien.

Dynamische rijeigenschappen in combinatie met uitstekende offroadvaardigheden

De nieuwe Subaru XV onderging een aantal verbeteringen die zowel de dynamiek als het gevoel van veiligheid en comfort voor de bestuurder ten goede komen. De reacties van de besturing en de pedalen, het gedrag van de auto, vibraties en geluidsniveau: alle elementen die de bestuurder opmerkt zijn uitgebreid en precies geanalyseerd en resulteren in een rijervaring die op hoog niveau staat.

Tegelijkertijd zijn de voor een SUV essentiële terreineigenschappen zoals het rijden op slechte wegen verder verbeterd en ook op dit vlak overstijgt de auto zijn concurrenten en maakt hij duidelijk dat de vaak conflicterende belangen van een crossover prima te combineren zijn.

Toonaangevende veiligheidsvoorzieningen

Subaru's prestaties op het gebied van actieve en passieve veiligheid worden voortdurend beoordeeld door onafhankelijke testinstanties. De nieuwe Subaru XV beschikt over nieuwe technologie die de auto nog veiliger maakt. Het nieuwe platform en de geavanceerde actieve veiligheidssystemen (zoals o.a. EyeSight) dragen hieraan bij.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven over de nieuwe Subaru XV? Neem dan contact op met uw Subaru-dealer of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dan bent u altijd op de hoogte van het laatste Subaru nieuws.