Subaru Nederland

De volledig nieuwe Outback MY21

De nieuwe Subaru Outback MY21 2021 Nederland

Dit is ‘m: de volledig nieuwe Subaru Outback 2021!

Interesse in een proefrit?

Eind april staat hij bij de dealer, nu al kunnen wij u hem laten zien. Op de hoogte blijven en als eerste beelden & info krijgen van de volledig nieuwe Outback? Klik op onderstaande knop:


De Outback Field: stoer en sportief

Ook nieuw zijn de uitvoeringen. Voor het eerst is een extra stoere versie van de Outback leverbaar. Hij heet Field en ziet er met zijn zwarte details net wat sportiever uit. Deze versie voelt zich thuis in de stad en daarbuiten.

De nieuwe Subaru Outback Field MY21 2021 Nederland


De Outback Premium: voorzien van alle luxe

De Premium is de meest luxueuze versie. Hij biedt dezelfde techniek als de Comfort en de Field en voegt daar zoveel luxe aan toe dat er eigenlijk geen opties meer te bestellen zijn. Een paar dingen kunnen we alvast verklappen: lederen bekleding, een infotainmentsysteem met een 11,6 inch beeldscherm en een schuifdak zijn standaard.

De nieuwe Subaru Outback Premium MY21 2021 Nederland


De Outback Comfort: bereikbare alleskunner

De Outback-range begint met de Comfort. Hij biedt alles wat u van de Outback mag verwachten: standaard vierwielaandrijving en automaat, standaard een riant en veelzijdig interieur. En natuurlijk een uitgebreide veiligheidsuitrusting met onder meer EyeSight.

De nieuwe Subaru Outback Comfort MY21 2021 Nederland


Interesse in een proefrit?

Als eerste het laatste nieuws ontvangen?