Subaru Nederland

Nieuwe Subaru Outback met standaard EyeSight vanaf 38.995 euro

  • Zowel benzine als dieseluitvoering  voorzien van CVT-automaat
  • Veiligheid staat voorop met standaard All Wheel Drive en EyeSight
  • Kosteloos  stoere bodykit op Outback voor snelle beslissers
  • Ook Subaru Forester leverbaar met boxerdiesel en automaat

De prijzen van de volledig nieuwe Subaru Outback zijn bekend; hij is er al vanaf € 38.995,-. Voor dat geld biedt Subaru een zeer ruime cross-over met standaard vierwielaandrijving, CVT Lineartronic en het veiligheid verhogende EyeSight. Al deze zaken leiden bij de concurrenten tot fors hogere prijzen.

Vierwielaandrijving

De robuuste nieuwkomer is leverbaar in een aantal aantrekkelijke uitvoeringen:  hij is er met  een 2,5 liter viercilinder benzine boxermotor en een tweeliter boxerdiesel. Elk motortype is leverbaar als Comfort en Premium. Standaard zijn de naadloos schakelende CVT Lineartronic en Subaru’s Symmetrical All Wheel Drive. Deze permanente vierwielaandrijving  garandeert optimale grip onder vrijwel alle denkbare omstandigheden en draagt daarmee bij aan de bekende veiligheid van Subaru. 

EyeSight

Die veiligheid wordt nog verder vergroot door het standaard gemonteerde EyeSight, een revolutionair systeem dat met camera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en desnoods ingrijpt als er gevaar dreigt. Mede dankzij deze voorzieningen behaalde de nieuwe Subaru Outback recentelijk de hoogste 5-sterrenbeoordeling bij de Euro NCAP botsproeven. 

Subaru Outback Eyesight Camera

Prijzen

Behalve de eerder genoemde veiligheidsitems heeft de nieuwe Outback een zeer rijke standaard uitrusting. De Comfort heeft onder andere automatische airconditioning, een infotainment systeem en LED koplampen standaard. De Premium voegt daar een navigatiesysteem, lederen bekleding, een schuifdak, 18 inch lichtmetalen wielen en extra getinte achterste ruiten aan toe. De prijzen zijn als volgt:

2.5i Lineartronic CVT Comfort Eyesight     € 38.995,-
2.5i Lineartronic CVT Premium Eyesight     € 43.495,-
2.0D Lineartronic CVT Comfort Eyesight      € 46.995,-
2.0D Lineartronic CVT Premium Eyesight     € 51.495,-

Voor de snelle beslisser is er voor de Outback een stoere bodykit beschikbaar met extra bescherming op voor- en achterbumper en rond de spatbordranden. De € 1.245,-  kostende bodykit is tot en met 28 februari 2015 geheel gratis.  

Forester

Ook nieuw in 2015 is de Subaru Forester met 2,0 liter dieselmotor en CVT-automaat. De Forester is in een uitvoering leverbaar en kost als 2.0D Lineartronic CVT Comfort 43.995 euro. 
Zowel de nieuwe Outback als de Forester 2.0D CVT is per direct te bestellen, vanaf februari staan ze bij de Subaru-dealer. 

Proefritaanvraag?

Aarzel niet om een proefrit aan te vragen!

Subaru Outback Eyesight City