Subaru Nederland

Subaru onthult geheel nieuwe Subaru XV in Genève

Aalsmeer, 23 januari 2017 - Subaru zal op de 87e Internationale Autotentoonstelling van Genève, die voor publiek geopend is van 9 tot en met 19 maart aanstaande, de geheel nieuwe XV onthullen. De nieuwe Subaru XV beleeft zijn werelddebuut tijdens de persconferentie van het merk op de eerste persdag, 7 maart, om 11.00 uur en zal worden onthuld door Yasuyuki Yoshinaga, president en CEO van Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), de fabrikant van Subaru.

De huidige Subaru XV werd in 2011 geïntroduceerd en kwam in 2012 in Nederland op de markt. Direct wist het model zich een plaats te veroveren in het populaire, zwaarbevochten segment van middelgrote crossovers. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten beschikt elke Subaru XV standaard over vierwielaandrijving en een automatische transmissie. Daarnaast beschikt de Subaru XV over de voor Subaru kenmerkende boxermotor, waardoor de auto een laag zwaartepunt heeft met als gevolg een uitstekende wegligging. De huidige Subaru XV is recent van binnen en van buiten opgefrist en nog steeds helemaal van deze tijd.

Subaru onthult de geheel nieuwe Subaru XV

Het modellenprogramma van Subaru in Nederland bestaat momenteel uit de Subaru XV, Forester, Outback, Levorg en sportieve Subaru BRZ. Voor liefhebbers van een uiterst exclusieve, iconische sportsedan is bovendien de WRX STI leverbaar. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Subaru XV in de showroom van de Nederlandse Subaru-dealers komt te staan. De prijzen zullen tegen die tijd bekend gemaakt worden.

In aanloop naar de onthulling van de nieuwe Subaru XV zullen op een speciale website updates worden geplaatst over het nieuwe model, het overige nieuws van Subaru in Genève en de details van de persconferentie.

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap