4PETS autobench

Waarom een autobench?

Het is een gegeven dat veel Subaru rijders ook een hond tot de familie mogen rekenen. Omdat de veiligheid bij Subaru hoog in het vaandel staat, spreekt het bijna voor zich dat ook de veiligheid van de trouwe viervoeter tijdens een autorit gewaarborgd is. Volgens de ANWB is een gezekerde metalen bench in de kofferbak de veiligste oplossing om een hond te vervoeren. Veilig voor u, de hond en uw mede weggebruikers. Een ander voordeel van de bench is dat de kofferruimte schoon blijft en de hond geen kans krijgt om de bekleding kapot te bijten of krabben.

Het leveringsprogramma

4 PETS uit Zwitserland is een van de bekendste merken op het gebied van metalen autobenches. Zij zijn ook het enige merk wat TUV goedgekeurd is. Daarnaast omvat het programma diverse handige accessoires zoals een uitschuifbare treeplank, een bescherming voor de bumper en een comfortabel kussen voor in de bench.

Wat moet ik bestellen?

Met behulp van de configurator bepaalt u welke bench het meest geschikt is voor de hond in combinatie met de auto. Binnen de configurator kunt u uitsluitend kiezen uit de artikelen in de catagorieën PRO, ECO en Accessoires.

Hoe kan ik bestellen?

Uw lokale Subaru dealer kunt u meer informatie geven over de autobenches.

4PETS Subaru Forester
4PETS Subaru Forester

Welkom in onze showroom

Vind een dealer bij u in de buurt

Kom binnen en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!