Subaru Outback accessoires
Subaru Forester accessoires

Extra vervoersmogelijkheden voor de vakantie

Subaru’s behoren niet alleen tot de veiligste, maar ook zeker tot de ruimste en meest veelzijdige auto’s in hun klasse. Nog een feitje: Subaru-rijders zijn over het algemeen avontuurlijk en reislustig ingesteld.

Subaru speelt daar op in met een uitgebreide en uitgekiende accessoirelijn die het gebruik van elke Subaru nog verder vergroot en het mogelijk maakt om de auto aan te passen aan de persoonlijke wensen van zijn gebruiker. We lichten er twee uit:

De originele Subaru-fietsendrager vervoert uw racefietsen, mountainbikes of elektrische fietsen eenvoudig en veilig op de trekhaak. De drager laat zich gemakkelijk monteren en is voorzien van slimme bevestigingsmogelijkheden.

De Subaru-dakkoffer heeft een inhoud van maar liefst 430 liter, is voorzien van LED-binnenverlichting en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. De voorzijde van de koffer is versterkt om het doorschieten van materialen bij een noodstop of botsing te voorkomen. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor een lagere luchtweerstand wat het brandstofverbruik ten goede komt.

De originele accessoires van Subaru onderscheiden zich door de perfecte pasvorm, eenvoudige montage en veiligheid. Bovendien vergroten de originele accessoires de “funfactor” tijdens uw uitstapjes of vakantiereizen.

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw Subaru.

Welkom in onze showroom

Vind een dealer bij u in de buurt

Kom binnen en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!