Subaru Zomercheck
Subaru Zomercheck

De Subaru Zomercheck: Een gerust en veilig gevoel

Met de zomer voor de deur is een veilige en betrouwbare auto natuurlijk belangrijk. U wilt immers niet beperkt worden in de dingen die u besluit te gaan doen. Een dagje naar het strand? Hoe fijn is het dat uw Subaru, ook na misschien wel lang stilstaan, u zonder protest naar de kust brengt. Of met de caravan op pad? Dan is het toch goed om te weten dat remmen, banden en motor op hun zware taak zijn voorbereid. Laat daarom uw auto controleren met de Subaru Zomercheck vanaf 8 tot en met 30 juni bij de Subaru-dealer.

Aanmelden voor de gratis Subaru Zomercheck

De Zomercheck is een uitgebreide controle op ruim 20 vitale punten. Na de check ontvangt u een overzicht met alle gecontroleerde punten en mocht het nodig zijn geheel vrijblijvend een reparatieadvies. Normaal betaalt u voor deze controle € 39,95 maar door u aan te melden op Mijn Subaru is de Zomercheck geheel gratis.

Omdat een schoon en veilig leefklimaat momenteel belangrijk zijn, besteden wij extra aandacht aan het interieur. Bijvoorbeeld met het reinigen van de airco. Tijdens de Zomercheck wordt het systeem voor een bedrag van € 24,95 geheel bacterie- en geurvrij gemaakt.

Afspraak maken

Registreer u nu op Mijn Subaru voor de gratis controle en maak dan een afspraak met uw Subaru dealer.

Zij werken op afspraak om uw gezondheid en die van de medewerkers te garanderen conform de richtlijnen van de overheid. Veiligheid staat bij u en bij ons op de eerste plaats, dat is toch waarom u voor Subaru en ons heeft gekozen?

Graag tot ziens bij de Subaru-dealer.