Onderscheid uzelf

Er zijn nog maar weinig automerken met een eigen karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig en met bijzonder techniek, daardoor een merk voor de echte kenners en voor de liefhebbers die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich leiden door vier belangrijke kernwaarden: Safe, Fun, Tough en sinds de hybride- en elektrische modellen, Power On. Deze kernwaarden laten zich eenvoudig verklaren en zijn toepasbaar op alle modellen:

Safe

Subaru streeft naar nul verkeersdoden waarbij een Subaru betrokken is in 2030. Om dat ambitieuze doel te bereiken past Subaru fraaie, bijzondere en eigen technologieën toe. Denk aan het rijdershulpsysteem EyeSight, de permanente vierwielaandrijving en de platte en compacte boxermotor. En tal van slimmigheiden in het ontwerp zoals een groot glasoppervlak, een smalle A-stijl en grote spiegels voor uitstekend zicht rondom, haken in het onderste deel van de achterdeur voor extra stijfheid en nog veel meer, maken Subaru’s tot de veiligste auto’s in hun klasse. Ook zijn de auto’s veilig door hun uitstekende wegligging, ook weer dankzij de onderscheidende techniek van All-Wheel Drive en het lage zwaartepunt van de aandrijflijn.

Fun

Subaru's zijn leuk om mee te rijden. Dankzij de precieze besturing en de aandrijflijn met permanente All-Wheel Drive beschikt elke Subaru over een uitstekende wegligging. De goede terreincapaciteiten maken het bovendien mogelijk om overal te komen waar je maar wilt. Autorijden is leuk, rijden in een Subaru helemaal.

Tough

Een Subaru gaat niet snel kapot, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, 97% van alle Subaru’s die de afgelopen 10 jaar op de kwamen, rijdt nog steeds rond. Subaru’s zijn taai, tough dus. Tough betekent ook stoer. Een Subaru gaat door waar andere auto’s stoppen. In dat licht: een auto mag niet de beperking zijn voor wat u die dag wilt gaan doen: off road of het bos in? Een Subaru kan het. Een plotselinge tropische regenbui in de zomer? Een Subaru kan het aan.

Power On

Kracht op afroep. Stap in de elektrische Subaru Solterra, accelereer en laat u verrassen door de trekkracht vanuit stilstand. De hybride-modellen profiteren van hetzelfde voordeel: dankzij een compacte elektromotor gekoppeld aan een batterijpakket is er meteen vanuit stilstaan extra trekkracht voorhanden. Dat rijdt lekker en is extra fijn als u een aanhanger of caravan wilt trekken.

Welkom in onze showroom

Vind een dealer bij u in de buurt

Kom binnen en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!