Onderscheid uzelf

Er zijn nog maar weinig automerken met een eigen karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig voor de echte kenners en voor de liefhebbers die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich daar leiden door drie belangrijke kernwaarden: Safe, Fun en Tough. Deze kernwaarden laten zich eenvoudig verklaren en zijn toepasbaar op alle modellen:

Safe

Subaru streeft in 2030 naar nul verkeersdoden. Daar dragen EyeSight, vierwielaandrijving, de boxermotor en tal van spitsvondigheden in het ontwerp toe bij. Om een paar dingen te noemen: een groot glasoppervlak, een smalle A-stijl en grote spiegels zorgen voor een uitstekend zicht rondom, haken in het onderste deel van de achterdeur en nog veel meer maken dat Subaru’s tot de veiligste auto’s in hun klasse behoren. Ook zijn de auto’s veilig door hun uitstekende wegligging, ook weer dankzij de onderscheidende techniek van All-Wheel Drive en de boxermotor.

Fun

Onze boxermotor en All-Wheel Drive maken Subaru’s ook leuk om mee te rijden. Dankzij de bovengemiddelde wegligging en goede terreincapaciteiten krijg je de mogelijkheid om overal te komen waar je maar wilt. Dat is ook een belangrijke bijdrage aan het Fun-element.

Tough

Een Subaru gaat niet snel kapot, ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Solide/Tough dus. Tough betekent ook stoer. Een Subaru gaat door waar andere auto’s stoppen. In dat licht: een auto mag niet de beperking zijn voor wat u die dag wilt gaan doen: off road of het bos in? Een Subaru kan het. Wilt u in de sneeuw aan de gang? Een Subaru kan het.

Welkom in onze showroom

Vind een dealer bij u in de buurt

Kom binnen en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!