Subaru Nederland

SUBARU WEDEROM PARTNER KAMPEER TV RTL4

Subaru zal in 2016 wederom als autosponsor opduiken in de 13 weken durende serie van Kampeer TV op RTL 4. Het merk zal ruimschoots te zien in het tv-programma, dat wordt gepresenteerd door Sanny Verhoeven en Loran von Liebenstein.

De samenwerking met het tv-programma is logisch: een Subaru is immers een graag geziene gast op vele campings waar ook ter wereld. Zijn onverzettelijkheid, betrouwbaarheid en hoge trekgewicht maken hem zeer geschikt als trekauto.

In het programma ontdekken de presentatoren campings in binnen- en buitenland en wordt er aandacht besteed aan ontwikkelingen op kampeergebied. Met enige regelmaat zal de Subaru Forester in beeld komen. Als reis- en als trekauto.

Op 31 januari besteedt Kampeer TV  zelfs  in een special aandacht aan trekauto’s.  Belicht zal onder meer worden wat een vierwieler geschikt maakt als caravantrekker en op welke zaken moet worden gelet bij de aanschaf van een auto die  ook met een caravan uit de voeten moet kunnen.  

Laten wij alvast een tipje van de sluier oplichten: vierwielaandrijving  blijkt  ook dan uitermate praktisch te zijn. Zo is er altijd voldoende grip, dus bijvoorbeeld ook op dat sompige veldje op de camping waar die caravan over heen getrokken moet worden. 

Meer weten? Kijk dan naar Kampeer TV. Vanaf zondag 3 januari is het programma 13 weken lang  wekelijks op de buis tussen 17.00 en 17.30 uur bij RTL4.