Subaru Nederland
Subaru preventieve veiligheid
 
 

Een extra paar ogen. 

Subaru heeft EyeSight ontwikkeld om verkeersongevallen zoveel mogelijk te voorkomen en u als bestuurder te ondersteunen. Zo wordt de veiligheid voor iedere weggebruiker vergroot. De technologie van EyeSight helpt gevaarlijke situaties voorkomen en beschermt daarmee u en uw passagiers.
 
 

Adaptieve Cruise Control (*1)

 
 
Subaru EyeSight
 
 
Adaptieve Cruise Control maakt gebruik van de twee camera's om automatisch een veilige afstand tot uw voorligger aan te houden. Zodra u te dicht bij uw voorligger komt, remt de auto automatisch af. Is uw voorligger voldoende ver weg, dan accelereert de auto naar de ingestelde snelheid. 
 
*1 EyeSight is een rijhulpsysteem dat mogelijk niet optimaal functioneert onder alle rijomstandigheden. De bestuurder blijft te allen tijde verantwoordelijk voor een veilige en alerte rijstijl. De doeltreffendheid van het systeem hangt af van verschillende factoren, zoals het onderhoud van de auto, het weer en de staat van het wegdek. Raadpleeg de gebruikershandleiding of onze website voor meer informatie over de werking en de beperkingen van het systeem.
 
 
 

Sway Warnings 

EyeSight waarschuwt u als u vermoeid raakt en gaat slingeren. Subaru's EyeSight systeem doet dat aan de hand van uw snelheid en stuurgedrag en laat u merken dat het tijd is voor een stop.

 

Stay Alerts

EyeSight geeft u een seintje wanneer uw voorligger bij het stoplicht vertrokken is en ook u kunt wegrijden.

 
 
 

Remsysteem & Assistentie

Het Pre-Collision remsysteem van Subaru maakt gebruik van stereocamera's (EyeSight) en die camera’s speuren de omgeving voor de auto af, op zoek naar gevaar om zo een eventuele aanrijding met een ander voertuig, obstakel of voetganger te voorkomen. Dreigt er gevaar dan hoort en ziet u waarschuwingssignalen. Reageert u niet of niet voldoende, dan treedt automatisch het remsysteem in werking om een aanrijding te voorkomen, of om de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken.

Subaru's EyeSight zorgt er voor dat potentieel gevaarlijke situaties worden voorkomen.
 
 
 
 
 

Lees verder over : Passieve Veiligheid