Subaru Nederland

Prijswinnaar aan het woord

Je zult maar winnaar van een mooie prijs zijn en met een gloednieuwe Subaru Outback en een net zo nieuwe Adria-caravan een week lang op vakantie mogen. Het overkwam de familie Wichards. Zij gingen onlangs met de fraaie combinatie op pad en kwamen terug met onderstaand verhaal.

Bedankt voor deze fantastische prijs! Wij (gezin met een zoontje van 3) hebben genoten van een heel mooie vakantie in een prachtige (nieuwe) Adria caravan en een geweldige Subaru Outback. Tot nu toe zijn wij nooit met een caravan op vakantie geweest, dus we waren erg benieuwd hoe een vakantie in een caravan ons zou bevallen. Om met de deur in huis te vallen: wij vonden het geweldig!

De pret begon al op de eerste dag toen we bij Subaru dealer Eickhof in Apeldoorn de auto op mochten halen. We kregen een gloednieuwe Subaru Outback mee. Marcel Eickhof (van Subaru dealer Eickhof) was heel vriendelijk en nam alle tijd om de vele mogelijkheden van de auto aan ons uit te leggen. Hij heeft ons tijdens de proefrit zelfs meegenomen naar een offroad-parcours in de bossen bij Apeldoorn. In het begin moesten wij wel een beetje wennen aan de groene kleur van de auto. Maar gedurende de vakantie raakten we daar steeds meer aan gewend. De groene kleur geeft deze auto een stoere en vertrouwde uitstraling. 

Ook de caravan bleek een comfortabele reisgenoot te zijn. Hij was erg ruim en had een modern interieur. Het ontbrak ons aan bijna niets, zelfs voor de inventaris had Adria gezorgd. 

Tijdens onze vakantie hebben we ervaren dat de Subaru een echte alleskunner is. Het is met de permanente vierwielaandrijving een ideale auto voor het trekken van een caravan. Hij had geen enkele moeite om onze (ruim 7 meter lange) Adria-caravan naar onze camping bovenop de Gulperberg in het Limburgse Gulpen te trekken. (De weg naar deze camping heeft op het steilste stuk een hellingspercentage van 14%) 

Het weer tijdens onze vakantie was typisch Nederlands met afwisselend zon en soms wat regen. ‘s Avonds koelde het flink af, maar gelukkig beschikte onze caravan over een kachel die het ‘s avonds behaaglijk warm maakte. Overdag hebben we veel onder de luifel gebivakkeerd, dit is een heel handige accessoire. Ondanks dat wij geen caravan kampeerders zijn, zijn we aangenaam verrast door het comfort en de veelzijdigheid van zowel de Adria als de Subaru Outback. De week is omgevlogen. Volgend jaar willen wij met deze combinatie wel weer kamperen!

Met vriendelijke groet, 

Familie Wichards

Belangrijkste specificaties Subaru Outback 2019:
• 2.000 kg trekgewicht
• 200 mm bodemvrijheid
• 2.5i Boxer motor, 175 pk / 235 Nm
• Symmetrical All-Wheel Drive
• Lineartronic CVT automatische transmissie
• EyeSight
• 5 sterren / hoogste score EuroNCAP botstest
• Achteruitrijcamera
• Apple CarPlay / Android Auto
• Dakrails
• Vanaf €46.995,-

Wil je zelf de Subaru Outback ervaren?

Lees ook:

Video review Subaru Outback

Tips & Tricks: Friesland met de Outback

AutoWeek: Het daglicht achterna met de Outback

Dit is de nieuwe Subaru Outback