Subaru Nederland

Kijken: Review van de Subaru Forester

Review Subaru Forester

Allesrondomauto’s neemt de Subaru Forester mee naar …. heel toepasselijk: het bos.

En ze zijn onder de indruk van de mogelijkheden van de Forester op slechte, natte, vieze ondergrond. Mede dankzij de standaard permanente vierwielaandrijving komt de Forester daar uitstekend voor de dag. Naarmate de review vordert ontstaat ook waardering voor al die andere eigenschappen van het model. Denk daarbij zijn capaciteiten als bijvoorbeeld trekauto, gezinsauto of als veelzijdige alleskunner. En inderdaad, dat is precies wat de Forester is: een veelzijdige alleskunner. Dat etiket verdient hij dankzij zijn 22 cm grondspeling, riante kofferbak, trekvermogen van 1.870 kilogram, luxueus interieur, ruimte om vijf inzittenden comfortable te vervoeren, en nog veel meer.

Meer weten? Kijk de review of rijd met naar de Subaru-dealer bij u in de buurt om kennis te maken met de Forester. Als u er dan toch bent, vraag ook nog even wat extra uitleg over de veiligheidsuitrusting van de Forester, hij is niet voor niets gekroond tot de veiligste auto in zijn klasse.

Wilt u nu al onderzoeken of u het met de mening van AllesRondomAuto’s eens bent? Hier kunt u zich aanmelden voor een proefrit.

Lees ook:

Gloednieuwe Subaru Forester wint award voor hoogste score in JNCAP-veiligheidstest

Forester veiligste auto in zijn klasse

EuroNCAP Veiligheidstest uitslag

Subaru bij RTL Autowereld