Subaru Nederland

'Ga buiten de gebaande paden en geniet van de vrijheid van een roadtrip in Japan!'

Roadtrip: Japan!

Als u aan Japan denkt, wat komt er dan in u op? Misschien zijn het schoolmeisjes die naar anime en Hello Kitty kijken, geisha's in traditionele tuinen, beleefde zakenlieden in kostuum of sumoworstelaars die hun tegenstanders overmeesteren. Als u dacht aan vervoer, dacht u waarschijnlijk aan de punctuele en snelle kogeltreinen of Japan als thuisbasis van Subaru. Van alle dingen die u over Japan (denkt) te weten, zou een roadtrip dan in u opkomen? Zo niet, dan is het tijd om uw horizon te verbreden.

Laten we bij het begin beginnen; wat zijn uw mogelijkheden om door Japan te reizen?

U zou kunnen meereizen met de miljoenen mensen die dagelijks het uiterst betrouwbare en uitgebreide openbare vervoersnetwerk gebruiken. Kogeltreinen, bussen, veerboten en vliegtuigen sluiten naadloos op elkaar aan voor een vlotte en eenvoudige ervaring op weg naar uw bestemming.

U zou echter ook letterlijk buiten de gebaande paden kunnen gaan, en kunnen genieten van de vrijheid van een roadtrip. De vrijheid om de gebaande paden achter u te laten. De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, wanneer u wilt. De vrijheid om uw eigen weg te gaan.

Wij geven graag toe dat een roadtrip in Japan niet zo bekend is als een trip over de Amerikaanse Route 66, de Great Ocean Road in Australië of de Skeleton Coast in Namibië (en de namen zijn niet half zo geweldig). Maar waag de sprong en word een trendsetter. Doe iets nieuws, iets opwindends, iets avontuurlijks. Maak een roadtrip door Japan! U zult er geen spijt van krijgen.

Dus, waar wilt u naartoe? Dat is eenvoudig: laat uw verbeelding spreken. Besneeuwde bergen, subtropische stranden, moderne stadswegen of ongerepte natuur. Allemaal op comfortabele rij-afstand van elkaar. Wat wilt u nog meer? Laten we gaan!


"Ga buiten de gebaande paden en geniet van de vrijheid van een roadtrip."


Voordat u naar Japan gaat, is het belangrijk te weten wat u wel en niet moet doen...

Wel doen:
• Zorg voor een internationaal rijbewijs uit uw eigen land.
• Controleer of uw reisverzekering uw roadtrip en geplande excursies dekt.
• Rijd links.
• Huur de Subaru van uw dromen; waarom zou u de kans laten liggen om uw volgende nieuwe auto te testen?
• Kijk uit voor voetgangers, niet alleen als u links of rechts afslaat, maar ook in smalle straatjes zonder trottoirs.
• Stop bij alle treinsporen. Het klinkt misschien vreemd, maar de politie handhaaft deze wet regelmatig om ervoor te zorgen dat bestuurders hun auto volledig tot stilstand brengen en beide kanten op kijken voordat ze het spoor oversteken.
• Breng een nacht door in een Ryokan hotel, een traditionele Japanse herberg.
• Denk aan het ETC-kaartsysteem als u van plan bent snelwegen te gebruiken. Het ETC-kaartsysteem wordt gebruikt voor een vlottere doorstroming door de toegangspoorten van snelwegen.
• Doe eens gek en probeer eens iets nieuws. Subaru is uw steun en toeverlaat.


"Besneeuwde bergen, subtropische stranden, moderne stadswegen of ongerepte natuur. Wat wilt u nog meer?"


Niet doen:
• Word niet ongeduldig. Andere weggebruikers zijn beleefd en geven u de ruimte, dus er is geen reden om gestrest rond te rijden.
• Neem niet altijd de snelweg. Alhoewel de snelheidslimieten hoger liggen (80-100 km/u in vergelijking met 60 km/u op de hoofdwegen), is de weg naar uw volgende avontuur leuker (en goedkoper omdat u geen tol hoeft te betalen).
• Ga nooit met alcohol op achter het stuur. Japan heeft een nultolerantiebeleid als het gaat om alcohol in het verkeer.
• Parkeer niet buiten de parkeergelegenheden in een grote stad. Vermijd de hoge boetes die dit kan opleveren en probeer in plaats daarvan eens een geautomatiseerde parkeergarage. Uw auto wordt van een draaiende schijf getild en verticaal opgeslagen terwijl u uw benen even strekt. Dit is ook gaaf om te zien.
• Wees niet bang om van de gebaande paden te gaan. Subaru brengt u er in stijl en comfortabel.


Subaru Outback

Vanaf €46.995,-

Leasetarief* vanaf €659,-

 

 

Lees ook

Prijswinnaar op pad met de Subaru Outback

Roadtrip: Finland

Roadtrip: Friesland

Roadtrip: Belgische Ardennen

AutoWeek: Het daglicht achterna