Subaru Nederland

 

Met de auto op avontuur naar het hoge Noorden? Subaru levert u de juiste hardware, in diverse prijsklassen, maar altijd voorzien van de typische Subaru-eigenschappen. Denk daarbij aan een doordacht design, standaard vierwielaandrijving, een hoog veiligheidsniveau en tal van praktische en slimme voorzieningen die het leven aan boord veraangenamen. Kies hier de Subaru voor uw volgende avontuur:


 • SUBARU XV

  Subaru XV


  Subaru’s nieuwste heet XV. Standaard voorzien van automaat, vierwielaandrijving en veel ruimte. Als zeer veilig getest en verrassend bekwaam off road.


  Hoogste score Euro NCAP botsproef
  Standaard automaat en vierwielaandrijving
  Zuinige en betrouwbare 1.6 boxermotor
  Veiligste in zijn klasse
   

  vanaf € 29.995


 • Subaru Forester

  Forester


  Subaru’s alleskunner. Ruim, een trekgewicht van 2.000 kg en zoals elke Subaru veilig en betrouwbaar. Voelt zich thuis op harde en onverharde ondergrond.


  Sterke 2.0 boxermotor
  Standaard automaat en vierwielaandrijving
  Rijke uitrusting
  Uitstekende trekauto
  Hoogste score Euro NCAP botsproef
  Sterk on- en off road
   

  vanaf € 39.495


 • Subaru Outback

  Outback


  Meer dan zomaar een stationwagon dankzij een robuust uiterlijk en bijzondere techniek. Een auto die zakelijk verantwoord is en klaar is voor avontuur. Elk avontuur.


  Hoog trekgewicht van 2.000 kg
  Standaard automaat en vierwielaandrijving
  Stijlvolle uitstraling
  Veelzijdig interieur
  Voelt zich overal thuis
   

  vanaf € 45.795

Subaru wil in 2020 het veiligste merk ter wereld zijn. Vandaar vierwielaandrijving, boxermotor en een rijke veiligheidsuitrusting. Door toepassing van onderscheidende technieken liggen, veiligheid, rijplezier en betrouwbaarheid op een ongekend hoog niveau. Het Japanse merk ziet zijn auto’s als middel om doelen te bereiken, waar die doelen zich ook bevinden. Bovendien op een manier die nog leuk is ook. Dat is Subaru. 

Subaru nieuwsbrief

Wilt u het allerlaatste Subaru nieuws ontvangen? Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe Subaru modellen, handige tips en acties. Als Subaru rijder ontvangt u bovendien praktische tips voor uw Subaru en speciaal geselecteerde aanbiedingen. Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief.

Uw gegevens

Alle met * gemarkeerde velden dienen te worden ingevuld.

 *
 *
 *