De magische cijfers 555 keren terug bij Subaru. Ooit prijkte de cijfercombinatie op een van de meest succesvolle rallyauto’s ooit, nu staat het iconische getal voor zekerheid. Voor alle nieuwe Subaru’s vanaf modeljaar 2021 is de garantietermijn verlengd van drie naar vijf jaar, is vijf jaar Subaru Mobiliteit Service standaard en biedt het merk vijf jaar nieuwwaardeverzekering.

Subaru-eigenaren waarderen als geen ander het rijplezier in hun auto. De bewezen kwaliteit van Subaru draagt aan dat plezier maximaal bij, zoals trouwe Subaru-rijders weten. Daarom is elke nieuwe Subaru vanaf modeljaar 2021 voorzien van vijf jaar garantie, twee jaar meer dan tot nu toe. Het is het bewijs van het vertrouwen dat het merk en het dealernetwerk hebben in de modellen en voor de koper van een nieuwe Subaru natuurlijk een extra geruststellend gevoel.

Subaru Mobiliteit Service

Maar zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Bijvoorbeeld door een lege accu of een lekke band. In zo’n geval is Subaru Mobiliteit Service nooit ver weg: in Nederland plús een groot deel van Europa zorgt deze pechservice ervoor dat bestuurder en passagiers snel hun reis kunnen vervolgen. Ook deze zekerheid geldt vijf jaar lang, en na de eerste vijf jaar wordt de service automatisch verlengd als de Subaru in onderhoud blijft bij een Subaru-dealer. Ongeacht het aantal kilometers en tot vijftien jaar na de eerste registratie van de auto. De pechservice geldt ook voor de caravan of elke andere aanhanger.

555

Frank ter Braak, Sales- en Marketing-verantwoordelijk bij Subaru Nederland: “Bij Subaru houden we van tevreden klanten. Niet voor niets genieten we een betrouwbaarheidsscore van 96 procent. Naast het uitbreiden van de garantie op nieuwe auto’s naar vijf jaar is het daarom een logische stap om ook de Subaru Mobiliteit Garantie gratis te verlengen. En wie kiest voor de Subaru Zes Sterren Polis profiteert van de derde vijf: vijf jaar lang is de nieuwwaarde van de auto verzekerd. De 555-Zekerheden maken het rijden in een Subaru nog aantrekkelijker.”

Subaru Zes Sterren Polis

Een Subaru verzekeren via de dealer kent een groot aantal voordelen: niet alleen is de vertrouwde dealer het aanspreekpunt, ook weet de Subaru-eigenaar zeker dat er alleen originele onderdelen gebruikt worden bij schadeherstel en dat de fabrieksgarantie behouden blijft. Maar er is nog een groot voordeel van de Subaru Zes Sterren Polis: bij diefstal of total loss wordt dus vijf jaar lang de nieuwwaarde uitgekeerd. Het grote voordeel van deze nieuwwaardeverzekering is dat de eigenaar bij onverhoopt verlies van de auto de nieuwwaarde krijgt uitgekeerd en daarmee een nieuwe, vergelijkbare Subaru kan aanschaffen.

Onafhankelijke partijen

Met de toevoeging van vijf jaar extra zekerheid toont Subaru zich wederom een merk dat de koper niet alleen rijplezier en veiligheid biedt, maar ook de onvolprezen en door onafhankelijke partijen geprezen betrouwbaarheid. Op alle fronten.

Op Subaru.nl zijn de voorwaarden te vinden en uiteraard kan de Subaru-dealer alle details verstrekken. Lees hier meer over: