8 IS HET NIEUWE ONBEPERKT

Met trots presenteren wij onze Subaru Safe8-garantie*, die uitzonderlijke gemoedsrust biedt. Gedurende maar liefst 8 jaar kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto's. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Concessiehouder® of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van ronduit uitstekende garantievormen.

 

Maximale veiligheid gegarandeerd

SUBARU SAFE8 omvat alle in de fabriek geïnstalleerde mechanische, elektrische, elektronische en hydraulische onderdelen - met slechts enkele uitzonderingen.

Met Subaru SAFE8 benadrukken we niet alleen het vertrouwen in onze producten, maar ook de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen. Voor u als klant resulteert SAFE8 in aanzienlijke voordelen, omdat er geen extra kosten zijn voor de langetermijngarantie na aankoop van de auto.

SAFE8 GARANTIE SUBARU

SUBARU SAFE8 BIEDT U:

  • Geen extra kosten voor een langdurige garantie na aankoop van het voertuig

  • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten

  • Geldig in heel Europa

  • Hoge planningszekerheid

  • Verhoogde waarde van het voertuig

*De Subaru 6 Sterren-dealer of het Subaru Erkend Service Punt kan u uitgebreide informatie verstrekken over de garantievoorwaarden. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld in het bij elke nieuwe Subaru meegeleverde Garantie- en Serviceboekje.

ONZE VOORWAARDEN

Algemene garantie

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru wagens biedt Subaru u 8 jaar garantie zonder kilometerbeperking: na afloop van de driejarige Subaru fabrieksgarantie (max. 100.000 km) bent u nog eens vijf jaar lang zonder kilometerbeperking betrouwbaar beschermd tegen onverwachte reparatiekosten - in heel Europa. Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

Oppervlaktecorrosie en lakgarantie

Er geldt een garantietermijn van 3 jaar op oppervlakteroest en lakdefecten indien dit/deze het gevolg is/zijn van materiaal- en/of fabrieksfouten. Voor deze garantie geldt géén kilometerbeperking.

Carrosseriegarantie

De carrosserie is 12 jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit als dit te wijten is aan materiaal- en/of fabrieksfouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Subaru-plaatwerkdelen zoals de motorkap, de deuren, de achterklep, de bodemplaat en kokerbalken, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

Originele onderdelen / accessoires

Een garantie op originele Subaru-onderdelen en -accessoires tegen materiaal- of fabricagegebreken gedurende 24 maanden . De garantie gaat in vanaf het moment van aankoop. Voorwaarde is dat de betreffende originele onderdelen en accessoires zijn gemonteerd en/of geleverd door een officieel erkende Subaru 6 Sterren-dealer of een Subaru Erkend Service Punt*.

Garantie hoge voltage batterij

De hoge-voltagebatterij geplaatst in hybride elektrische voertuigen (HEV). Acht (8) jaar vanaf de datum van de inschrijving van het nieuwe voertuig zonder kilometerbeperking.Alle andere hybride componenten zijn gedekt onder de Algemene Garantie.

*SUBARUSAFE8 promotie geldig voor contracten ondertekend van 1/12/2023. De eerste drie jaar of 100.000 km vallen onder de fabrieksgarantie, onder de voorwaarden die in het garantieboekje staan. De volgende 5 jaar, te rekenen vanaf de dag volgend op het verstrijken van de fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst gebeurt, onverminderd de wettelijke garantie van 2 jaar), vallen onder de SUBARUSAFE8 garantie, volgens de voorwaarden van de Real Garant garantieovereenkomst. Meer informatie bij uw officiële Subaru dealer.

FAQ

Hebt u een vraag? Bekijk dan eerst eens onze veelgestelde vragen op de website.

Contacteer ons

Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan rechtstreeks.