Superieure bescherming voor lak, lichtmetalen velgen en binnenbekleding

Uiteraard wilt u het beste voor uw wagen en daarom bieden wij Subaru Glass Coating aan, hét beschermingsproduct voor lak, lichtmetalen velgen en binnenbekleding dat ervoor zorgt dat uw wagen zijn showroomglans behoudt, lang nadat u bij de dealer vertrokken bent.

Met de geavanceerde formule van Subaru Glass Coating hecht de beschermlaag zich aan de lak van uw Subaru hetgeen zorgt voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. De glasachtige keramische afwerking is bestand tegen extreme temperaturen en ondoordringbaar voor chemische oplossingen. Beter nog, de beschermlaag wordt sterker met de tijd! Geen enkel ander beschermingsproduct werkt op deze manier.

Subaru Glass Coating stoot vloeistof af en is heel resistent tegen zure regen, luchtvervuiling, oplosmiddelen en strooizout. Het rekent ook af met mogelijke microkrassen van de autowasstraat en de inwerking van vogeluitwerpselen.

Subaru Glass Coating maakt waxen overbodig

Als Subaru Glass Coating eenmaal is aangebracht, is waxen overbodig. Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.

Subaru Glass Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door uw erkende Subaru dealer en u ontvangt 5 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak. Als u uw wagen zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw auto.

Subaru Glass Coating

Bescherming voor uw velgen en interieur

Subaru Alloy Wheel Protector zorgt ervoor dat uw wielen makkelijk schoon te maken zijn. Vuil en remstof blijven achter op de beschermlaag en zijn snel te verwijderen met water, zonder gebruik van agressieve chemische schoonmaakmiddelen.

Kinderen, huisdieren, modderige sportspullen, een lekkende lunchbox... Subaru Fabric Protection zorgt ervoor dat de binnenkant van uw auto net zo schoon blijft als de buitenkant. Dankzij de hypoallergene PTFE formule is het eenmalig aanbrengen van de beschermlaag voldoende om de bekleding van stoelen en vloer vrij te houden van de vlekken die nu eenmaal horen bij een actieve levenstijl.

 Subaru XV wheel
Subaru XV interior

Voordelen van Subaru Glass Coating

De voordelen van Subaru Glass Coating zijn onder meer:
  • Een overdraagbare garantieperiode van 5 jaar;
  • Makkelijker en sneller schoonmaken met minder moeite en kosten;
  • Getest en goedgekeurd door Subaru Europe;
  • Milieuvriendelijk;
  • In geval van schade kan het product opnieuw worden aangebracht op de nieuwe lak en lichtmetalen velgen.

Welkom in onze showroom

Vind een dealer bij u in de buurt

Kom binnen en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!