De SUBARU Care app* is uw paspoort naar een nieuw niveau van connectiviteit en gebruiksgemak. De Subaru care app is beschikbaar voor de Subaru Solterra.

De app is verbonden met het voertuig en het multimediasysteem in de auto en stelt u in staat om op afstand toegang te krijgen tot uitgebreide informatie en tal van functies. Dat gaat van het controleren van het batterijniveau tot het instellen van de temperatuur van het interieur van de Solterra  - of zelfs het vergrendelen/ontgrendelen van de auto voor extra veiligheid.

Overzicht van de functies

Charging planner

 

Laad-planner

Met behulp van de functie ‘Opladen op afstand’ in de SUBARU Care app kunt u het batterijniveau van uw Solterra controleren of het opladen vooraf plannen, zodat de Solterra klaar is wanneer u hem nodig heeft.

Find my car

  

Vind mijn auto

Met behulp van de 'Find my Car' in de SUBARU Care app kunt u uw Solterra gemakkelijk lokaliseren op de kaart in uw app, of zelfs de knipperlichten voor een korte periode activeren om u te helpen uw auto te vinden.

Warning information

  

Waarschuwingsinformatie

Raadpleeg of ontvang meldingen van actieve waarschuwingen over uw Solterra, en neem indien nodig contact op met Subaru of Subaru Mobiliteit Service.

Car status

  

Status van de auto

Controleer of uw Solterra wel op slot is of uw sleutels nog in de auto liggen. Met de app kunt u uw Solterra gemakkelijk vergrendelen en ontgrendelen, waar u ook bent. De Solterra is uitgerust met verschillende sensoren en de ‘Autostatus’-functie geeft u allerlei nuttige beveiligingsinformatie over uw auto.

Trip analytics

  

Tripanalyse

De SUBARU Care app biedt ook de mogelijkheid om ritten te analyseren. Met de verkregen inzichten kan het rijgedrag worden verbeterd voor meer efficiëntie. Beschikbaar per week, maand en jaar, u kunt informatie raadplegen over gemiddeld energieverbruik, afstand, duur, remmen en meer; en ook individuele ritten analyseren.

Climate control

  

Klimaatregeling

Stel op afstand een comfortabele temperatuur in de cabine in, of stel het voorverwarmen of koelen van het interieur in op geselecteerde dagen van de week voordat u aan uw reis begint met de planningsfunctie (inclusief ontdooien van de voor- of achterruit).

Laadpalen in de buurt

Plan reizen met een gerust hart door laadstations te vinden op basis van uw locatie of route.

Download de app
Subaru Connected Services

Subaru Connected multimedia

De nieuwste connectiviteitstechnologie is toegepast om de koppeling tussen mens en machine tot een geheel nieuwe ervaring te brengen en netwerktechnologie wordt toegepast om sneller en  gemakkelijker informatie te verkrijgen. Het 12,3-inch grote beeldscherm is duidelijk afleesbaar, kent een eenvoudige schermindeling en een menu dat intuïtief en snel kan worden doorlopen. Er zijn ook connectiviteitsfuncties tussen smartphones en het voertuig overgenomen, zodat de Solterra kan worden gebruikt zonder dat u erin hoeft te zitten.

Cloudbased navigatie

De cloudfunctie realiseert een optimale routezoekopdracht met de meest actuele informatie en een gebruiksvriendelijke navigatiebediening met spraakherkenning. Deze op communicatie gebaseerde navigatiefunctie downloadt de vereiste kaartinformatie zoals weggebeurtenissen, live verkeersinformatie, parkeerinformatie, oplaadlocaties, enz. zonder dat u uw navigatie-informatie kwijtraakt in geval van verbindingsproblemen.

Dynamische spraakherkenning

Een op de cloud gebaseerde spraakherkenning begrijpt en reageert nauwkeurig op gesprekscommando's in uw dagelijks leven met de Solterra. U kunt rechtstreeks met het voertuig communiceren, bijvoorbeeld door ramen te sluiten en de klimaatregeling aan te passen, of het navigatiesysteem, audio, handsfree bellen en vele andere functies te bedienen.

Naast activering door de Talk-schakelaar op het stuur te bedienen, kan de functie ook worden geactiveerd door het microfoonpictogram in het display aan te raken.

Webbrowser

Maak verbinding met internet via smartphone-tethering en blader door websites op uw multimediascherm (nieuwssites, blogs, muziek streaming, videosites, enz.).

Welkom in onze showroom

Vind uw dealer

Spring binnen voor een persoonlijke ontvangst en ontdek waarom Subaru zich onderscheidt van andere merken!