Pechhulp in heel Europa, ook voor de caravan!

Zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Met hulp van de Subaru Mobiliteits Service worden u, uw mede passagiers en de auto plus eventuele aanhanger zo snel als mogelijk weer op weg geholpen.

Snelle service, indien nodig een leenauto of overnachting in een hotel.

Voor wie is Subaru Mobiliteits Service?

Bij iedere nieuwe Subaru die door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer wordt afgeleverd, wordt gratis de Subaru Mobiliteits Service voor een periode van 60 maanden na de eerste tenaamstelling verstrekt. Als bewijs krijgt u een speciale pas.

Subaru Mobiliteits Service

Laat uw Subaru onderhouden* door een Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt en geniet van levenslange pechhulp in heel Europa. Meld u aan binnen het 15e levensjaar van uw auto en profiteer van deze unieke service.

* Vraag uw Subaru 6 Sterren Dealer / Subaru Erkend Service Punt naar de voorwaarden.

Wat houdt Subaru Mobiliteits Service in?

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in de meeste andere Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de pechhulp worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan herstellen, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer gebracht. En indien de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd, is er de keuze omvervangend vervoer in te zetten of een of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

De voordelen voor u

  • Mocht uw Subaru onverhoopt stil staan, dan kunt u rekenen op de Subaru Mobiliteits Service;
  • Als uw Subaru wordt onderhouden door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer of Subaru Erkend Service Punt kan de Subaru Mobiliteits Service jaarlijks verlengd ongeacht het aantal kilometers maar onder voorbehoud dat uw Subaru is onderhouden door uw Subaru dealer.;
  • Met de Subaru Mobiliteits Service kunnen andere hulpdiensten overbodig worden en dat kan u een hoop geld besparen.

Wat te doen bij pech?

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Mobiliteits Service. Houdt de volgende gegevens bij de hand:

  • Pasnummer;
  • Kentekenbewijs van de auto;
  • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
  • Plaats waar de auto zich bevindt.

Het telefoonnummer van de alarmcentrale is:

+31 20 851 2229

Download hier de voorwaarden van de Subaru Mobiliteits Service.