Subaru Nederland

Subaru BeachBattle 2019 ondersteunt Stichting Make a Wish

Subaru BeachBattle 2019

Rijd mee in een Subaru-koersauto

Het is misschien wel een van de zwaarste, mooiste en leukste mountainbikewedstrijden van Nederland: de Subaru BeachBattle, een strandrace van veertig kilometer voor professionals, recreanten en alles wat daar tussen zit. U kunt de tocht van dichtbij meemaken: in een van de Subaru-koersauto’s.

Met je mountainbike ruim anderhalf uur over het strand inclusief strandop- en afgangen, de Muur van Wijk aan Zee met een stijgingspercentage van 18%, en een rondje over de Noordpier, dat zijn de ingrediënten van de Subaru BeachBattle. Aan de start verschijnen recreanten, wedstrijdrijders en (inter)nationale toppers die allemaal over hetzelfde parcours rijden. En zijn steunen via hun inschrijving Stichting Make a Wish, het goede doel dat zieke kinderen een droomdag bezorgt.

Helden dus, stuk voor stuk. Voor wie niet de benen heeft om zelf door het zand te ploegen, bestaat de mogelijkheid om mee te rijden in een van de Subaru-koersauto’s van Subaru-dealer Niestcar. Zo kunnen de deelnemers van dichtbij worden aangemoedigd. Wie geen plek in een van de Subaru’s weet te bemachtigen, hoeft zich niet te vervelen: het gezellige hart van het evenement is strandpaviljoen DITTIS SunSea, waar ook de finish zal plaatsvinden.

Subaru BeachBattle 2019

Wil je meerijden in een van de Subaru-koersauto’s op het strand? Reserveer dan hier een plek. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

De finish van de Subaru BeachBattle en het gezellige hart van het evenement is strandpaviljoen DITTIS SunSea.

Meerijden in een Subaru op het strand? Reserveer een plek in de koersauto

 

Subaru BeachBattle 2019 parcours

Subaru BeachBattle 2019

Fotografie: Renée Duin-Goedhart