Subaru Nederland

Subaru pakt uit op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021

Meld u nu aan voor de Subaru Experience

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021

Veilig, veelzijdig en zeer bekwame trekauto

Een Subaru moet je leren kennen om ‘m te waarderen, het is een auto met veel verborgen talenten: veilig, veelzijdig en zeer bekwaam als trekauto. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste modellen van het Japanse merk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. U kunt onder meer het veiligheidssysteem EyeSight en All-Wheel Drive in combinatie met caravan proberen. Natuurlijk op een veilige manier en rijdt u mee, onder leiding van ervaren instructeurs.

Subaru Experience

De Subaru Experience is op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 6 t/m 10 oktober. Meld u zich nu aan voor de Subaru Experience via onderstaande knop:

Subaru heeft avontuur, plezier en veiligheid in zijn DNA. Al meer dan 60 jaar. Met de Outback, Forester & Subaru XV maakt het Japanse merk sterke en betrouwbare auto’s die ideaal zijn voor kamperen, buitenleven en caravans. 

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan de Subaru Experience?
De Subaru Experience is kosteloos. U heeft wel een toegangskaart nodig om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken.

Waar kan ik de Subaru Experience vinden?
U kunt ons vinden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Hal 12. Nadat u via de ingang bij Hal 9 op de beursvloer bent kunt u rechts aanhouden; via Hal 11 komt u bij Hal 12 terecht.

Wat moet ik meenemen?
Wij vragen u om de bevestigings e-mail digitaal mee te nemen.

Moet ik de bevestigings e-mail uitprinten?
Nee, dat is niet nodig. Zodra u bij onze stand bent scannen wij graag de Subaru Experience QR-code die u in de bevestigings e-mail heeft ontvangen om zo uw aanmelding te verwerken.

Moet ik de CoronaCheck-QR-code laten zien?
Nee, om deel te nemen aan de Subaru Experience is dit niet nodig. Om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken is dit wél nodig. Kijk voor meer informatie op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Hoe lang duurt de Subaru Experience?
De Subaru Experience duurt 20 minuten.

Wat kan ik verwachten?
U rijdt mee met professionele instructeurs: zij gaan u door diverse onderdelen nemen.

Kan ik mijn afspraak annuleren/verzetten?
Ja, dat is geen probleem. Wij vragen u eerst om de afspraak te annuleren en vervolgens een nieuwe afspraak in te plannen via het aanmeldformulier.

Mag ik zelf rijden?
Om een veilige Subaru Experience te bieden rijdt u mee met professionele instructeurs. Indien gewenst kunt u vervolgens een proefrit plannen bij een dealer bij u in de buurt.

Mogen wij met zijn tweeën komen?
U bent met twee personen van harte welkom.

Hoe wordt er omgegaan met Covid-19?
Zodra u bij de instructeur in de auto zit draagt de instructeur een mondmasker. U bent niet verplicht een mondmasker te dragen. Daarnaast worden handen ontsmet en houden wij waar mogelijk 1,5 meter afstand.

Hoe kan ik naar de Jaarbeurs komen?
Wij verwijzen u graag naar de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, daar is een overzicht te vinden van de bereikbaarheid van de beurs.

Wat is het trekgewicht?
Outback 2.000 kg
Forester 1.870 kg
Subaru XV 1.270 kg

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021