Subaru Nederland

Subaru Forester nu ook op grijs kenteken

Midden- en kleinbedrijf heeft er een representatief en veilig alternatief bij

Aalsmeer, 27 september 2013

Subaru heeft recent zijn Forester volledig vernieuwd. Speciaal voor de Nederlandse markt komt het merk nu met een versie op grijs kenteken. Deze Forester Van biedt het comfort, de ruimte en veiligheid bekend van de Forester en combineert dit met een enorme laadruimte, en dankzij BPM vrijstelling, een uiterst scherpe prijs van € 24.401,-. De Subaru Forester op grijs kenteken is per direct leverbaar.

Subaru timmert behoorlijk aan de weg met een stroom aan nieuwe modellen en uitvoeringen. Lanceerde het merk een paar weken terug met de Outback X een nieuwe uitvoering van de Outback, nu is het tijd voor de Forester op grijs kenteken.

De Forester Van valt op door zijn representatieve voorkomen, makkelijk toegankelijke en grote laadruimte en natuurlijk tal van veiligheidsvoorzieningen waarmee Subaru zich duidelijk weet te onderscheiden van andere automerken. Denk daarbij aan Symmetrical All Wheel Drive (4WD), het Vehicle Dynamics Control System (tractiecontrole en ESP) en natuurlijk de vijf sterren die het model onlangs verdiende in de EuroNCAP-botsproeven.

Het hart van de Forester Van is zijn riante laadruimte. De grote achterklep biedt toegang tot 1.600 liter aan bergmogelijkheden en de af-fabriek gemonteerde dakdragers kunnen nog eens 100 kilogram extra vracht aan. Daarnaast heeft de Forester een maximaal trekgewicht van 2.000 kilogram. Een forse aanhanger levert dus geen problemen op. De Forester is en blijft veelzijdig en representatief, ook op grijs kenteken.

Ook als het om de financiën gaat, is de Forester Van een sterk alternatief. Omdat hij is vrijgesteld van BPM, wordt hij geleverd met een fikse korting op de aanschafprijs betekent: de Forester Van is er vanaf € 24.401,- , exclusief BTW. Bovendien komt het model in
aanmerking voor een investeringsaftrek van maximaal 28% en geldt door zijn gunstige aanschafprijs een lagere verzekeringspremie. Ook valt hij in een lagere wegenbelastingschaal, dankzij het zogenaamde ondernemerstarief.

Voor de Forester Van is er keuze uit drie motoren. Stuk voor stuk de bekende en geprezen boxermotoren. Er zijn twee benzinemotoren met respectievelijk 110 kW (150 pk) en 177 kW (240 pk) en er is een Boxer Diesel met 108 kW (147 pk).  Beide
benzinemotoren zijn leverbaar in combinatie met een CVT-versnellingsbak, de diesel komt met een handbak met zes versnellingen.

De Forester op grijs kenteken is een aantrekkelijke nieuwkomer voor het MKB en overheidsdiensten die behoefte hebben aan 4WD, een groot laadvermogen en op zoek zijn naar een bruikbaar, betrouwbaar en veilig werkpaard dat geen fortuin kost en een goede uitstraling heeft. De Subaru Forester weet al die eigenschappen op een prima manier te combineren.

De Forester op grijs kenteken is per direct te bestellen en wordt geleverd via de Subaru-dealers. Zij kunnen belangstellenden de voordelen van een auto op grijs kenteken voorrekenen, inclusief een calculatie van de investeringsaftrek en een aantrekkelijk leasetarief.

Subaru Forester op grijs kenteken

Terug naar het nieuwsoverzicht