Subaru Nederland

 

SUBARU FORESTER NAGANO BIEDT LUXE EN COMFORT

Aalsmeer, 3 september 2014

• Subaru Forester Nagano tijdelijk actiemodel met veel luxe
• Gratis automaat, navigatiesysteem en lederen bekleding
• Standaard vierwielaandrijving en 2.000 kilogram trekvermogen

De Subaru Forester is momenteel wel heel aantrekkelijk; naast een automatische transmissie heeft het actiemodel Nagano een navigatiesysteem en lederen bekleding zonder meerprijs. Die aantrekkelijke opties maken van de Forester Nagano niet alleen een veelzijdige, maar ook een bijzonder luxueuze SUV.

De Subaru Forester staat bekend om zijn multifunctionele karakter. Het is een ruime, veilige SUV met een laag brandstofverbruik en het kenmerkende Subaru DNA, bestaande uit Symmetrical AWD, de sterke boxermotor en Vehicle Dynamics Control (VDC). Het VDC systeem is een vangnet vol geavanceerde elektronische middelen dat de Forester onder vrijwel alle omstandigheden op de weg houdt. Al deze zaken maken de Forester uniek in zijn soort, en als tijdelijk Nagano-actiemodel, extra aantrekkelijk.

Nagano

De naam ‘Nagano’ is niet zomaar gekozen als aanduiding voor het luxe actiemodel van Subaru. Hoewel de Japanse stad op het eiland Honshu vooral bekend is van de Olympische Winterspelen in 1998, heeft Nagano net als de Subaru Forester veel te bieden. In de stad is bijvoorbeeld een openluchtpark met dinosauriërs te vinden, er staat een van de grootste gouden Boeddhabeelden van Japan en er zijn zowel historische als moderne architectonisch interessante bouwwerken te bewonderen. Wat voor Nagano geldt, geldt ook voor Subaru: modern, een rijke historie en verrassende details.

All-Wheel Drive

Vanzelfsprekend is de Subaru Forester Nagano voorzien van het alom geprezen Symmetrical AWD, de vierwielaandrijving die voor veel mensen een belangrijke reden is om voor het Japanse merk te kiezen. Het systeem zorgt voor veiligheid, betrouwbaarheid en rijplezier onder alle weg- en weersomstandigheden. Dankzij het systeem is de Forester niet alleen op lange, rechte wegen zeer stabiel, maar ook buitengewoon in z’n element op een minder ideale ondergrond. En doordat de Subaru Forester een (geremd) aanhangwagengewicht van 2.000 kilo aan kan, is een zware caravan of paardentrailer evenmin een probleem.

Per direct

De Forester Nagano Luxury is per direct leverbaar vanaf 36.995 euro. Naast een automatische transmissie, zwart lederen bekleding en navigatie, heeft de Forester Nagano ook klimaatregeling, elektrische ramen voor en achter, elektrische spiegels, achteruitrijcamera, lichtmetalen wielen, een bluetooth-carkit en nog veel meer. Die rijke uitrusting gecombineerd met het aantrekkelijke Nagano-pakket, maakt de Forester een unieke auto in zijn klasse.

Terug naar het nieuwsoverzicht