Subaru Nederland

Subaru introduceert nieuwe Forester in Japan

Aalsmeer, 4 januari 2013

De vierde generatie van de succesvolle Forester is ontwikkeld met als doelstelling de gebruiksmogelijkheden te optimaliseren. Zo zijn het rijgedrag, de veiligheids-voorzieningen en de milieuvriendelijkheid verder verbeterd en is de auto standaard uitgerust met Subaru's unieke Symmetrical AWD systeem (All Wheel Drive - permanente vierwielaandrijving). Door de verbeterde gebruiksvriendelijke hulpsystemen en het uiterst plezierige rij-karakter wordt ontspannen rijden onder alle weers- en wegomstandigheden mogelijk gemaakt.

Sinds de introductie in 1997 is de Subaru Forester wereldwijd geroemd om zijn rijgedrag en rijcomfort, zijn off-road capaciteiten en zijn buitengewone wendbaarheid. 

Subaru Forester 2.0i-L
Subaru Forester "2.0i-L"

Subaru Forester 2.0XT
Subaru Forester "2.0XT"

 

Subaru's slogan "Confidence in Motion" vormt de basis van de automobielontwikkeling van het merk. Subaru's doelstellingen zijn technische perfectie, rijgenot en gemoedsrust en het creëren van producten die optimaal aansluiten bij de lifestyle en de behoeften van de klant. De nieuwe Forester laat ook zien welke richting het merk op gaat.

Op de Subaru Global-site staat een speciale site live, hierop zijn informatie-updates over de nieuwe Forester te vinden en een video van de wereldpremière in Japan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap