Subaru Nederland

Subaru Smart Service: betaalbaar en betrouwbaar rijden

Voordelig onderhoud voor Subaru's ouder dan acht jaar bij de Subaru dealer

Aalsmeer, 3 maart 2014

Subaru komt met Subaru Smart Service: betaalbaar onderhoud voor Subaru’s ouder dan acht jaar. Alle modellen van het merk kunnen profiteren van de voordelen van de merkdealer gecombineerd met vriendelijke en vaste prijzen voor onderhoud. Subaru Smart Service wordt uitgevoerd door de Subaru Zes Sterren Dealer en het Subaru Erkend Service Punt.

Onderzoek toont aan dat naarmate een auto ouder wordt, hij minder vaak bij de dealer komt. Zijn eigenaar vindt de bedragen voor regulier onderhoud door de merkdealer vaak niet in verhouding staan tot de waarde van de auto. Subaru speelt daar op in met Subaru Smart Service, een speciaal onderhoudsprogramma voor Subaru’s van acht jaar en ouder. Door tegen vaste en lage kosten de auto te controleren en te onderhouden, kan iedere Subaru-rijder profiteren van de kennis van de merkdealer, voor een budgetprijs.

Lage kosten en zekerheid, dat is wat Subaru Smart Service biedt. Er zijn twee pakketten: Smart Service en Smart Plus Service, waarbij de laatste is bedoeld voor de veelrijder. Bij beide pakketten worden sowieso de motorolie en het oliefilter vervangen en de verplichte APK uitgevoerd. Daarnaast wordt de auto op 18 belangrijke punten gecontroleerd. De Smart Plus Service voegt aan de lijst onder meer het vervangen van het luchtfilter toe en een jaar Pechhulp verzekering in Europa.

Indien bij de 18-punten controle mankementen worden geconstateerd, ook dan hanteert de Subaru-dealer uiterst schappelijke en vaste prijzen. Zo zijn er pakketprijzen voor het vervangen van de uitlaatdemper, voorremmen, achterremmen, interieurfilter, brandstoffilter, distributieriem en geleiderol/spanrol.

De voordelen om voor Subaru Smart Service te kiezen zijn dus groot. Naast heldere prijzen, wordt de auto onderhouden door goed opgeleid personeel met specifieke kennis van alle Subaru-modellen. Tevens worden originele Subaru-onderdelen toegepast, de computer updates gedaan en krijgt de klant garantie op de werkzaamheden en de onderdelen.

De kosten voor Subaru’s nieuwe dienst bedragen € 149,- voor de Smart Service, de uitgebreidere Smart Service Plus, inclusief onder meer controle van de distributieriem en 1 jaar pechhulp in heel Europa, vraagt slechts een jaarlijks bedrag van € 265,-*. Geringe investeringen in veiligheid en zekerheid en een duidelijk bewijs dat onderhoud bij de officiële Subaru dealer of erkend Service Punt niet duur hoeft te zijn.

*Toeslag voor motoren met 6-cilinders of een turbo

Terug naar het nieuwsoverzicht