Subaru Nederland

Subaru Viziv Concept: crossover van de toekomst

Aalsmeer, 7 februari 2013

Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), producent van Subaru, komt met twee wereldprimeurs en een Europese première naar de 83e editie van de autotentoonstelling van Genève. Belangrijkste noviteit is zonder twijfel de Subaru VIZIV CONCEPT. Het studiemodel is Subaru's interpretatie van het thema Crossover. Ander nieuws van FHI is de Subaru Outback met Boxer Diesel en Lineartronic (CVT) en de volledig nieuwe Subaru Forester die zijn Europese debuut maakt op de Zwitserse tentoonstelling.

Subaru viert dit jaar in Genève zijn 55-jarig jubileum met onder meer de VIZIV CONCEPT, een model waarmee het merk toont hoe de Crossover van de toekomst er uit zou kunnen zien. De autoproducent kijkt niet alleen
vooruit, met de historische Subaru 360 uit 1958 gaat het merk ook terug in de tijd. Beide modellen staan symbool voor de ontwikkeling die de onderneming de afgelopen 55 jaar heeft doorgemaakt.

Met de VIZIV CONCEPT slaat Subaru een nieuwe weg in op het gebied van design en technologie. De  ontwerpstudie is een crossover-concept van de toekomstige generatie. Het model draagt Subaru's merkwaarde
"Enjoyment and Peace of Mind" uit, de  modelnaam VIZIV is een nieuw woord geïnspireerd  op de uitdrukking "Vision for Innovation". Met VIZIV wil het merk zijn toekomstvisie voor innovatie een naam geven, de conceptcar laat zien welke kant het qua modellen op zou kunnen gaan.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap